KAMP yeri için yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cslmehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,500

cslmehmet

Ana Kamp
Merhaba dostlarım.. istanbulda yaşıyorum. genelde şimdiye kadar sürekli şile taraflarına gitim kamp için. artık biraz daha açılmanın vaktı geldi diye düşünüyorum.kazdağlarını çok met ediyolar bana. sizlerin tecrübesinden yararlarnmak istedim birazda. kampa kız arkadaşlarımla katılmayıo düşünüyorum. güvenli bi bölge olması da benim için şart. sitede gördüğüm kadarıyla yaklaşan bi kamp etkinliği de yok

Etiketler
Ynt: KAMP yeri için yardım

Kayışdağının en tepesine çıkıp orada kamp atabilirsin.. Hemen yan tarafı askeri bölge olduğu için güvenlik hat safhadadır...

Bir diğeride Karaburun tarafında çok güzel kamplık yerler var oralara gittinmi????

karaburun dediğin nerde kalıyo mithatcan.. walla ben şile dışında biyerde kamp yapmadım. birazda istanbulun merkezden uzaklaşıp farklı şeyler görmek istiyorum. balık tutabileceğim bi mekan olursa bonus olur tabi oda.

bahsettiğini yeri araştırıcam özellikle teşekkür ederim tavsiyen için. kaz dağlarına giden arkaşlar ne düşünür acaba

Gödence/Seferihisar-İzmir'debir yer kiraladım konaklama yeri olarak camp için uygunmu?Daha yeni başlayacağım için köy girişi,yolunuz düşerse buyrungelin

02072012(001).jpg

02072012(008).jpg

07062012(001).jpg

07062012(004).jpg

11072012(001).jpg

çilingoz ve kastro kamp yapmak için güzel mekanlar denizi karedeniz baya hırçın ama İstanbula yakın olası bir artı ayrıca yedi göller ve güzeldereyide tavsiye ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR