Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar herkese selamlar ankara off road külübüde (ANDOF)'da katılılcak etkiniğimize o taraftan gelicek olanlar birlikte organize olabilirler görüşmek üzere...
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı
ARKADAŞLAR YORGUNLUKTAN DOLAYI BUGÜN KENDİME GELEBİLDİM. BEN ETKİNLİĞİMİZE KATILAN TÜM DOSTLARIMIZA VE SPONSORLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM 2 AY SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE SAYGILARIMLA...
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı
Binek araçlar ilerleye bilir su yüksekiliği ayak bilekleri seviyesinde ama biz yinede riske atmamak adına binek araçları köy içinden yine aynı mesafede gidilicek başka bir yoldan alıcaz..
Öncelikle ANKARAYA selamlar, otobandan gelir iseniz DÜZCE KAYNAŞLI gişelerinden çıkıp E-5 den İSTANBUL istikametine devam ediyorsunuz 8 km daha sonra şehir merkezine geldiğinizde sağ tarafınızda AKÇAKOCA...
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
Arkadaşlar herkese selamlar DÜZCE ve BOLU biz komşu iller olarak aramızda herhangi olumsuz bir durum olmadığını söylemek adına bu yorumu yazma gerehi hissettim sadece etkinliklerimiz aynı tarihde çakışdı, gönül...
Herkese merhabalar, arkadaşlar ben yoğunluktan dolayı sizlerin sohbetinize iştirak olamadım, ama en iyisini yapmak için çabalıyoruz sizlere tatil tadında bir hafta sonu geçirmeniz için bu...