yok olurmu öyle şey Çiğdem hanım alan hepimize yeter sizin içinde yer kesinlikle olucaktırcidowsky' Alıntı:zafer bey ben alanda yer kalmadı bilmem gelince yer açarız ;D çadırları azıcık sağa sola kaydırır gerekirse biz 1 eksik çadır kurar gene ben o alanda yer bulurum ;D olmadı bivaklarız ;D
merhaba , aracınızın ön çekerinin bozulmasına üzüldüğümüzü belirterek , geçmiş olsun diliyoruz DOSOD adına .Çekinilecek veya korkulacak gibi bir dere geçişi değil suyun yüksekliği 10 cm kadar , onun için rahat rahat gelebilirsiniz.Şoförlüğüne güvenen ve aracından emin olan binek araçlar bile rahatlıkla gidebilecek seviyede derenin yüksekliği .Kısacası 2012 model dizel opel astra rahatlıkla giddebiliyorsa gerisini siz düşününrechargeable' Alıntı:merhaba arkadaşlar. benim aracın ön çekeri bozuldu. yeni kilitler henüz elime geçmedi. dere filan derken yolda kalmayalım.
karakeçi67' Alıntı:kamp alanı ve parkur çok güzel , pazar günü ziyaret ettim kimse yoktu,
aklıma takılan şu oldu kamp alanı olarak piknik masasının bulunduğu düz alan düşünülüyor sanırım,
eğer öyle ise alanın tamamen açıkta olması hemen hemen hiç bir ağacın gölgelememesi güneş açısından problem olmayacak mı?