"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,436
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

DOSOD'u tebrik eder. Etkinliğe katılmak için sabırsızlıkla 29 Haziran'ı bekliyoruz. İstanbul'dan Terios 2003 'üm Hanım ve Kamp malzememle oradayız.

Etiketler
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Maalesef bizim tarihi değiştirme imkanımız yok. :(

Etabı hazırladık. görüntüler şimdilik yavan gelebilir ama 1 Temmuzda çok canlanacak çoook

205374_410796138959265_808524868_n.jpg

252770_410793478959531_998079082_n.jpg

403384_408586199180259_683303242_n.jpg

556145_410793298959549_30321645_n.jpg

550954_408583559180523_733660761_n.jpg

67 0FF ROAD TAM KADRO ORDA OLACAK :smiley:

Herkesi bekliyoruz.

dereceye giren ekiplere vereceğimiz hediyeleri bu hafta açıklayacağız. bunların yanında süpriz hediyelerimiz de olacak.

Herkese merhabalar, arkadaşlar ben yoğunluktan dolayı sizlerin sohbetinize iştirak olamadım, ama en iyisini yapmak için çabalıyoruz sizlere tatil tadında bir hafta sonu geçirmeniz için bu çektiğimiz tatlı çileye değer diye düşünüyorum. herkesin bildiği gibi biz bu işi ticari amaçla kesinlikle yapmıyoruz ve yapmayacagızda tamamen gönül işi olarak yapıyoruz bunu zaten DOSOD deyince herkes biliyor. bizler sizleri aramızda görmekten onur duyarız DOSOD DOST'LUK DEMEKTİR BUNU KİMSE UNUTMASIN SAYGILARIMLA...

dosod' Alıntı:
Herkese merhabalar, arkadaşlar ben yoğunluktan dolayı sizlerin sohbetinize iştirak olamadım, ama en iyisini yapmak için çabalıyoruz sizlere tatil tadında bir hafta sonu geçirmeniz için bu çektiğimiz tatlı çileye değer diye düşünüyorum. herkesin bildiği gibi biz bu işi ticari amaçla kesinlikle yapmıyoruz ve yapmayacagızda tamamen gönül işi olarak yapıyoruz bunu zaten DOSOD deyince herkes biliyor. bizler sizleri aramızda görmekten onur duyarız DOSOD DOST'LUK DEMEKTİR BUNU KİMSE UNUTMASIN SAYGILARIMLA...

dosod dostluk demektir slogan güzel efem serkan tut arkadaşımızı göremedik forumlarda hep onu bu duyuruda cevaplamalarda görürdük umarım kötü bir şey yoktur.

cidowsky' Alıntı:
dosod dostluk demektir slogan güzel efem serkan tut arkadaşımızı göremedik forumlarda hep onu bu duyuruda cevaplamalarda görürdük umarım kötü bir şey yoktur.
[/quot sağlık sorunlarından dolayı aramızda olamıyacak ama kalbi ve gönlü bizimle.temennisi bir sonraki yarışlarda dostlarla beraber olabilmek..

Ertan Saral SEVGİLİ DOSTLAR YARIŞMA SONUCUNDA KAZANANLARA VERİLECEK HEDİYELER AŞAĞIDA SIRALANMIŞTIR
(A) DÖRT GRUP BİRİNCİLERİNE (BAYANLAR , S1 BİRİNCİSİ , S2 BİRİNCİSİ , GENEL KLASMAN BİRİNCİSİ )
1- WİNÇ
2- DİGİTÜRK
3- KAMP ÇADIRI
(B) DÖRT GRUP İKİNCİLERİNE (BAYANLAR , S1 İKİNCİSİ , S2 İKİNCİSİ , GENEL KLASMAN İKİNCİSİ )
1- KOMPRESÖR (LASTİK ŞİŞİRME)
2- ARA MAKARA
3- STRAP HALAT
4- MAPA
5- ELDİVEN
6- DİGİTÜRK
(C) DÖRT GRUP ÜÇÜNCÜLERİNE (BAYANLAR , S1 ÜÇÜNCÜSÜ , S2 ÜÇÜNCÜSÜ , GENEL KLASMAN ÜÇÜNCÜSÜ )
1- İNCİ AKÜ (72 AMPER )
2- TELSİZ
3- DİGİTÜRK
VE DAHA BİR ÇOK SÜPRİZ HEDİYELER
AYRICA YARIŞMAYA KATILAN TÜM ARAÇ PİLOTLARI VE CO PİLOTLARINA BEDAVA DİGİTÜRK ÜYELİĞİ......

Zafer'in yazılarının rengini düzeltip küçük açıklamalar ilave etme gereği duydum. SEVGİLİ DOSTLAR YARIŞMA SONUCUNDA KAZANANLARA VERİLECEK HEDİYELER AŞAĞIDA SIRALANMIŞTIR
(A) DÖRT GRUP BİRİNCİLERİNE (BAYANLAR , S1 BİRİNCİSİ , S2 BİRİNCİSİ , GENEL KLASMAN BİRİNCİSİ )
1- WİNÇ
2- DİGİTÜRK
3- KAMP ÇADIRI
(B) DÖRT GRUP İKİNCİLERİNE (BAYANLAR , S1 İKİNCİSİ , S2 İKİNCİSİ , GENEL KLASMAN İKİNCİSİ )
2- ARA MAKARA
3- STRAP HALAT
4- MAPA
5- ELDİVEN
6- DİGİTÜRK
(C) DÖRT GRUP ÜÇÜNCÜLERİNE (BAYANLAR , S1 ÜÇÜNCÜSÜ , S2 ÜÇÜNCÜSÜ , GENEL KLASMAN ÜÇÜNCÜSÜ )
1- İNCİ AKÜ (72 AMPER )
2- TELSİZ (PMR)
3- DİGİTÜRK
AYRICA YARIŞMAYA KATILAN TÜM ARAÇ PİLOTLARI VE CO PİLOTLARINA BEDAVA DİGİTÜRK ÜYELİĞİ......

ben kendisine telefonla ulaşamadım kapanmış burdanda ulaşamadım görürseniz görüşürseniz çok geçmiş olsun dilediğimi söyleyin

FESTİVAL KAPSAMINDA OLACAĞI İÇİN ÇOK DEĞİŞİK BİR ATMOSFERDE GERÇEKLEŞECEK......

mahirisa' Alıntı:
Zafer'in yazılarının rengini düzeltip küçük açıklamalar ilave etme gereği duydum. SEVGİLİ DOSTLAR YARIŞMA SONUCUNDA KAZANANLARA VERİLECEK HEDİYELER AŞAĞIDA SIRALANMIŞTIR
1- WİNÇ
2- DİGİTÜRK
3- KAMP ÇADIRI
2- ARA MAKARA
3- STRAP HALAT
4- MAPA
5- ELDİVEN
6- DİGİTÜRK
1- İNCİ AKÜ (72 AMPER )
2- TELSİZ (PMR)
3- DİGİTÜRK

Aracım uygun olmadığından yarışlara katılamayacağım ama bir aksilik olmazsa Off-Road'a gönül veren arkadaşlarla bir araya gelmek için eşim ve oğlumla birlikte orada olacağız.
Akçakoca da görüşmek dileğiyle.

SafetyFirst' Alıntı:
Aracım uygun olmadığından yarışlara katılamayacağım ama bir aksilik olmazsa Off-Road'a gönül veren arkadaşlarla bir araya gelmek için eşim ve oğlumla birlikte orada olacağız.
Akçakoca da görüşmek dileğiyle.
sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR