"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,508
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

SafetyFirst' Alıntı:
Aracım uygun olmadığından yarışlara katılamayacağım ama bir aksilik olmazsa Off-Road'a gönül veren arkadaşlarla bir araya gelmek için eşim ve oğlumla birlikte orada olacağız.
Akçakoca da görüşmek dileğiyle.
Merhabalar, inanın yorumunuzu okuduğumda çok mutlu oldum, sizi aramızda görmek bizleri onurlandırır görüşmek üzere.

Etiketler
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Değerli Arkadaşlar
Şuan için Akçakoca ve Bolu arasında bir karar verme durumundayız.
Sabahtan beri eşimle bu konuyu konuşuyoruz.
Her ikisinin aynı tarihlere denk gelmesi elimizi kolumuzu bağladı.
Sizlerle görüşmeyi, yeni arkadaşlarla tanışmayı ve etkinlik çerçevesinde sizlerle hoş vakit geçirmeyi inanın biz de çok istiyoruz.
Bu ben ve eşim için de bir mutluluk ve onur kaynağı olacaktır.
Umarız ki hem sizleri hemde Bolu'daki arkadaşları kırmayacak bir karara kısa zamanda varırız.

Değerli yorumlar için teşekkürler.

Saygıyla

Muhammed Kocaman
+905336372078
HAM: TA2LN
CB: 54 Seyyar Merkez
PMR: Gezen 54

aynı kararsızlıgı haftalardır bende yaşıyorum bolu ve düzcedeki festivallere 1. lerinden beri katılan ve bu etkinliklerin yıl içinde olmazsa olmaz olarak takip ettiğim tarihlerini bildiğim için o tarihe plan yapmadıgım ve hep katıldıgım festivaller bir çok güzel insanı tanıma fırsatı yakaladıgım güzel dostluklar edindiğim bu festivallerde bu yıl böyle bir talihsizlik - talihsizlik diyorum böyle oldugunu umuyorum- yaşanması benide çok üzdü hangisine katılsam aklım bir diğerinde kalacak. offroad yapmamam rağmen çok eğlendiğim bu 2 etkinliğin seneye aynı tarihlere gelmemesini diliyorum. kararımı verebilmiş değilim arkamda benimle gelecek 3-4 arkadaşım daha var bu yüzden karar vermek daha zor ??? umarım aranızda olurum

Arkadaşlar, karar sizin. bize sadece saygı duymak kalır. aramızda olursanız bizi mutlu edersiniz.

Allah'ın izniyle mangalımı çadırımı ve ailemi alıp Akçakocaya geliyorum.
hatta fırsat bulursam bu pazar gelip parkuru ve kamp yerini görmek istiyorum

karakeçi67' Alıntı:
Allah'ın izniyle mangalımı çadırımı ve ailemi alıp Akçakocaya geliyorum.
hatta fırsat bulursam bu pazar gelip parkuru ve kamp yerini görmek istiyorum
bekliyoruz.

SafetyFirst' Alıntı:
Değerli Arkadaşlar
Şuan için Akçakoca ve Bolu arasında bir karar verme durumundayız.
Sabahtan beri eşimle bu konuyu konuşuyoruz.
Her ikisinin aynı tarihlere denk gelmesi elimizi kolumuzu bağladı.
Sizlerle görüşmeyi, yeni arkadaşlarla tanışmayı ve etkinlik çerçevesinde sizlerle hoş vakit geçirmeyi inanın biz de çok istiyoruz.
Bu ben ve eşim için de bir mutluluk ve onur kaynağı olacaktır.
Umarız ki hem sizleri hemde Bolu'daki arkadaşları kırmayacak bir karara kısa zamanda varırız.

Değerli yorumlar için teşekkürler.

Saygıyla

Muhammed Kocaman
+905336372078
HAM: TA2LN
CB: 54 Seyyar Merkez
PMR: Gezen 54
Muhammed bey inanın böyle olsun istemezdik ama tarihler çakıştı bizler tabiki sizleri aramızda görmekten onur duyarız, hem deniz, hem ünlü sanatçılar hemde bol çamur sizleri bekliyor olucak görüşmek üzere. Sayılarımla ZAFER ALTINIŞIK 0532 652 3712..

cidowsky' Alıntı:
aynı kararsızlıgı haftalardır bende yaşıyorum bolu ve düzcedeki festivallere 1. lerinden beri katılan ve bu etkinliklerin yıl içinde olmazsa olmaz olarak takip ettiğim tarihlerini bildiğim için o tarihe plan yapmadıgım ve hep katıldıgım festivaller bir çok güzel insanı tanıma fırsatı yakaladıgım güzel dostluklar edindiğim bu festivallerde bu yıl böyle bir talihsizlik - talihsizlik diyorum böyle oldugunu umuyorum- yaşanması benide çok üzdü hangisine katılsam aklım bir diğerinde kalacak. offroad yapmamam rağmen çok eğlendiğim bu 2 etkinliğin seneye aynı tarihlere gelmemesini diliyorum. kararımı verebilmiş değilim arkamda benimle gelecek 3-4 arkadaşım daha var bu yüzden karar vermek daha zor ??? umarım aranızda olurum
ÇİĞDEM hanım biz sizi her sene aramızda görmeye alıştık o yüzden yine bekliyoruz, Yoksa resimleri kim çekicek :D

dosod' Alıntı:
ÇİĞDEM hanım biz sizi her sene aramızda görmeye alıştık o yüzden yine bekliyoruz, Yoksa resimleri kim çekicek :D

zafer bey cümleniz için teşekkürler :smiley: ama benden öte profesyonel arkadaşlar var ben amatörce iştee çekiyorum birşeyler. kararımın ağırlık kısmı sizden yana :smiley:) ama aklım kalmıyor değil boluda :smiley: biz ankaradan kalabalık geleceğiz sanırm 3-5 araç saıyı veremiyorum ama tahmini 10 kişi olacağız :smiley:)

Bizim taraftan sonuç çıktı. 1 araç 3 kişi orada olacağız.
Şuan Düzce deyiz. Çadır vs gibi gereksinimleri hazırlamaya çalışıyoruz.

cidowsky' Alıntı:
zafer bey cümleniz için teşekkürler :smiley: ama benden öte profesyonel arkadaşlar var ben amatörce iştee çekiyorum birşeyler. kararımın ağırlık kısmı sizden yana :smiley:) ama aklım kalmıyor değil boluda :smiley: biz ankaradan kalabalık geleceğiz sanırm 3-5 araç saıyı veremiyorum ama tahmini 10 kişi olacağız :smiley:)
10 kişilik yerimiz var çiğdem hanım bekliyoruz :D

SafetyFirst' Alıntı:
Bizim taraftan sonuç çıktı. 1 araç 3 kişi orada olacağız.
Şuan Düzce deyiz. Çadır vs gibi gereksinimleri hazırlamaya çalışıyoruz.
kararınıza çok sevindim bekliyoruz o zaman...

zafer bey ben alanda yer kalmadı bilmem gelince yer açarız ;D çadırları azıcık sağa sola kaydırır gerekirse biz 1 eksik çadır kurar gene ben o alanda yer bulurum ;D olmadı bivaklarız ;D

arkadaşlar ankara dan gelecekler için yol tarifi yaparmısınız?

ankaradan gidecek arkadaşlar ile beraber hareket etmeye çalışırsak sevinirim ankaradan gelmeyi düşünenler ne zaman çıkmayı planladıklarını yazabilirlermi acaba bana özelden

Öncelikle ANKARAYA selamlar, otobandan gelir iseniz DÜZCE KAYNAŞLI gişelerinden çıkıp E-5 den İSTANBUL istikametine devam ediyorsunuz 8 km daha sonra şehir merkezine geldiğinizde sağ tarafınızda AKÇAKOCA EREĞLİ tabelasını görüceksiniz sonra 30 km ilerleyip AKÇAKOCA girişine geldiğinizde EREĞLİ istikametine devam edip 4 km sonrada sağ tarafınızda ÇAY AĞZI KÖYÜ tabelasını görüçeksiniz ORDAN GİRİP 2 KM SONRA dere içinden ilerleyerek (yol üzerinde zaten yön tabelası olucak) etkinlik alanına ulaşabilirsiniz. birde navigasyonunuza DÜZCE AKÇAKOCA ÇAY AĞZI KÖYÜ YAZDIĞINIZDA YİNE ULAŞABİLİRSİNİZ görüşmek üzere..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR