Arama sonuçlarınız

1. N

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Çok sevindirici bir çalışma . Üyelik bilgilerini heyecanla bekliyorum

2. N

İzmir - Urla Köy Ağaçlandırma Sahası Kampı (05-06 Temmuz 2008)

Ynt: İzmir - Urla Köy Ağaçlandırma Sahası Kampı (05-06 Temmuz 2008) Cevaplar ve fotolar için teşekkürler Murat . Karnımı acıktırmadı da değil hani :) Aliağa zaten bir süre ikamet ettiğim yer oraları bulmam zor olmaz . Şelaleyi ve herşeyi silersek en fazla nereden keyif aldınız peki egede ...
  3. N

Ynt: İzmir - Urla Köy Ağaçlandırma Sahası Kampı (05-06 Temmuz 2008) Peki ege bölgesinde kamp yapacağım bölge önerileriniz neresidir ( izmirden yola cıkacağım ) ? Haziran ayı için yer bakıyorumda :) Tek kıstasım var doğa ve ben olayım ( yani kalabalık olmasın ) , yanında mümkünse şelale ...

4. N

Foça Gezisi (21 - 28 Eylül 2008)

Ynt: Foça Gezisi (21 - 28 Eylül 2008) Ahh ahh gördükçe özledim foçamı yeniden . Haziranı iple çekiyorum . Bu arada foçanın fokundan çok daha ötesi vardır ünlü olan , kedisi ve delisi :)
  5. N

Ynt: İzmir - Urla Köy Ağaçlandırma Sahası Kampı (05-06 Temmuz 2008) Merhabalar , Öncelikle ağaçladırma fikirlerinize bende sonuna kadar katılıyorum . Haziran ayı için İzmir yakınlarında kamp yeri bakarken bu başlık beni heyecanlandırdı ama fotoğrafları görüntülemiyorum . Kısıtlı bir upload...

6. N

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Yağız arkadaşımızın önerisi üzerine aluminyum pole içeren bir çdır almak için biraz bakındım ve KELTY TETON 2 de bir promosyon yakaladım 115 usd gibi . Ve hemen aldım . Yorumlarıda okuyunc aanladım ki bana yeterli geleceğe benziyor . Şimdi sıra kamp yeri belirlemede ;D

7. N

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Ben biraz daha araştırayım o zaman , BU mat ve uyku tulumu işi olmasa aslında işim kolayda ... Peki ilk etapta haziran ayında deniz seviyesi yada en fazla 200 m rakımda ( ama yinede güney bölgemizde ) kamp yapma şansım var . Şimdilik hangisinden ve nasıl fedakarlık...
  8. N

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi O zaman şişme mat ve uyku tulumu bir olmazsa olmaz . Biraz daha masrafa girmek gerekecek herhalde ama tadını alınca değeceğine eminim . Linki baştan sona okudum . İlk etapta bana şişme olmayan 10mm matlardan 2 tane yetecektir diye tahmşn ediyorum . Yada doğrudan 1 tane...
  9. N

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Öncelikle cevap için teşekkürler Yankı . Linkteki çadırı inceledim cidden süper . Ama fiyat farkı epey var , ben 100 e buldum eureka yı . Ama biraz daha yukarı çıkabilirim eğer aluminyum ve fiberglass arasında çok fark var ise . Sizce o kadar farka değer mi ? Hani fark...

10. N

9 Ay ve 40.000 km Sürecek Türk Mührü Projesi 1 Mart'ta Başlıyor

Ynt: 9 Ay ve 40.000 km Sürecek Türk Mührü Projesi 1 Mart'ta Başlıyor Tüylerim diken diken olduğuna göre benimde hayalim bu tür bir macera :) Yolları açık olsun ...

11. N

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Merhaba arakdaşlar , ben yeni başlangıç yaptığımdan ilk kamp denemelerim sadece sıcak havalarda olacak , muhtemel tarihte zate haziran . Bunun için ne gibi bir ekipman beni rahat ettirir . Mat a gerek var mıdır ? Uyku tulumuna gerek var mıdır ? şişme bir mat yeterli...
  12. N

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Çadır bölümüne yazayım ilk olarak çünkü bugün yada yarın siparişi vermem lazım bir arakdaşım getirecek US ten . Anladığım kadarıyla Avrupa da ve US te çadır markaları epey farklılık gösteriyor . Bütün konuyu baştan sona okudum ne KELTY var nede EUREKA konuşulan modeller...

13. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ben arap yarımadasından Numan :) Biraz önce Eureka Apex 2XT çadır siparişimi verdim . Amacım haliyle el değmemiş yerlerde kamo yapmak . Kamping lerde içiçe olmak bana göre görünmüyor . Umarım benim gibi yeni başlayan birine yardımcı olursunuz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri