Arama sonuçlarınız

1. sdarcan

Satılık 1998 G.Vitara (Offroad Modifiyeli)

Ynt: Satılık 1998 G.Vitara (Offroad Modifiyeli) araca %100 diff. kilit ve yeni güçlendirilmiş ön amortisorler takılmıs olup fiyat gunceldır.

2. sdarcan

2.5 V6 Grand Vitara Kaça Alınır

Ynt: 2.5 V6 Grand Vitara Kaça Alınır merhaba ; aynı aracın 98 modeli ve offroad için hazırlanmışını kullanıyorum.aracı kendim hazırladım .Otomatik vitesli modelleri ile hem yakıt hemde arazi konusunda performans alınacağını düşünmüyorum.arkadaşımızın bahsettiği aks kesmesi sorunu ile hiç...
  3. sdarcan

Ynt: Satılık 1998 G.Vitara (Offroad Modifiyeli) 3

4. sdarcan

Ynt: Satılık 1998 G.Vitara (Offroad Modifiyeli) 1 resım daha arkadaslar
  5. sdarcan

Arkadaşlar Merhaba ; İşim ile ilgili yeni yatırımlara girmem nedeni ile 1998 model Grand Vitara 2.5 aracım satılıktır. aracın özellikleri ; 208.000 km de 2.5 v6 motor 5 cm get ile yukseltme alt alüminyum koruma ön tampona gizli tmax 9000 vinç arka tampon koruma ust sepet ve önde 4 arkada 1...

6. sdarcan

Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ) alp'cim ; bu arada sıze soylemeyı unuttum sız onde kesıfte ıken bır kurt surusu tam gaz arkanızdan kosuyorlardı ;D

7. sdarcan

Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ) arkadaşlar herkese merhaba ; öncelikle alp'e ve kerem'e paylaştığımız güzellikler için teşekkur etmek isterim. alp bu arada görseller mukemmel olmus, alp ve keremin anlattığı gıbı ınanılmaz saatler yasadık.tüm...
  8. sdarcan

Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010) arkadaşlar merhaba ; öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese teşekkur etmek isterim... ayrıca bizim dışımızdada kaza geçiren diğer arkadaşlarada cok gecmıs olsun.. akşam dönüş yolunda gecirdiğimiz kaza bizleri ve diğer...
  9. sdarcan

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında arkadaslar merhaba ; elimde g.vitara ön koruma ve yan basamaklar mevcut isteyenler irtibata geçebilirler 05322631151 serdar

10. sdarcan

Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi

Ynt: Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi mustafa bey merhaba ; hafta sonu planından haberim var ancak ıstanbulda olacagım ıcın malesef katılamayacagım gıbı gözukuyor.Ama inanın aklım burda kalacak saygılar... serdar

11. sdarcan

Ynt: Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi merhaba tolga bey ; ertuğrullar oto osman bey (0 532 454 18 68 ) saygılar..
  12. sdarcan

Ynt: Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi ankara ya siz?

13. sdarcan

Ynt: Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi tolga bey merhaba ; difransiyel için suana kadar bir işlem yapmadım daha dogrusu ihtiyacta duymadım .ama su an takip ettiğim bir ditroit kilit var.eğer oranları uygun olursa alıp uygulamak istiyorum. alt korumayı 2 araca aynı anda yaptık malzeme 2 araç...
  14. sdarcan

Ynt: Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi Arka ve ön tarafa aynı ölçülerde mi takoz koydunuz yoksa arkası biraz daha yüksek olmak zorunda mıdır?Birde takozlar çelik mi, poliüretan mı? Ayrıca alt korumayı komple mi yoksa kısmen mi yaptınız? önde 2,5 cm arkada ise 5,5 cm poliüretan takoz var ve...
  15. sdarcan

Ynt: Grand Vitara Alt Koruma Tavsiyesi merhaba ; benim aracım 98 g.vitara yükseltmeyi takoz ile dusunuyor ısenız 5,5-6 cm yükseltmek yeterli oluyor boylece 225/75/16 lastik takabiliyorsunuz .alt koruma içinde 5 mm alüminyum levha yeterli geliyor. saygılar 7

16. sdarcan

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? merhaba ; şaşmazda ertuğrullar oto osman ustayla (0 532 454 18 68 ) irtibata geçersen yardımcı olacaktır. saygılar..
  17. sdarcan

Satılık Grand Vitara Tampon İçi Vinç Tablası

Ynt: Satılık Grand Vitara Tampon İçi Vinç Tablası merhaba ; vinç tablanız hala duruyormu ? duruyor ıse son fıyatı ne olur saygılar
  18. sdarcan

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) 1 - Alfonse Grand Cherokee Zj 5.2 Mt.... 2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz 3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT 4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...

19. sdarcan

Vitara Çift El Freni?

Ynt: Vitara Çift El Freni? DENEMENİZİ MEREKLA BEKLİYORUZ
  20. sdarcan

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor TABİİKİ FENERBAHÇE

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız