Arama sonuçlarınız

1. tatanga

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... hemşeriyiz doğrudur tam adamına sordun 8 yıldır patrol kullanıcısıyım aracım 82 model sd 33 yani 3300 motor 6 silindir dizeldir anlatmakla bitmez o yüzden adaya geldiğinde çayımı içmeye beklerim bol bol seve seve anlatırım kal sağlıcakla tel.0 532 4229116

2. tatanga

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan bey tatil filan demiyorsunuz saat 08.30 da ayaktasınız bakıyorum
  3. tatanga

Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010) murat bey jeep derken 4x4 lerin desen daha iyi olacak konu başka yerlere kaymasın hani ne kadar jeep çi olmasakta günahlarını almayalım onlarda iyi araçlar!!!!!!!!!!!!!!!!

4. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fena yorulduk herhalde kimsecikler yok ortalıklarda çok güzel bir geziydi kendi adıma çok eğlendim arkadaşlık dostluk yardımlaşma az birazda off road daha ne isteyelim bizi misafir eden ve yakinen ilgilenen serkan bey e ve tüm dostlara sonsuz teşekkürler
  5. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 3 4 senedir öyle kandırıyorum zaten ama gerçekten şu iş ailece yapmaya çalışalım serkan bey e duyrulur

6. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi :D :D :D :D :D :D :D

7. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi bi bahar hanıma gözüksen akşam çok surat yaptı anneler gününde olurmuymuş filan diye kopart iznimi sana güveniyorum
  8. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi çok üstüme gelme yırtınezim şekil değiştirip bazen hummer olduğunu zannediyor tavsiye etmem sakata gelirsin bu arada metin ben gelmem diyordu fakat seni söyleyince kesin geliyorum dedi ama bir suzukı bulman lazım hani mazeretin olmaması açısından anladın sen...
  9. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırmı murat abi yoksa dönek abi mi desek yoksa korka abi mi desek

10. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi açıklamalar harika gitmiş kadar oldum süpersin

11. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın hayırlı işler bol kazançlar herkese
  12. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi gerçi herkes için aynıdır ama ne cimbomlu ne fenerli ne beşiktaşlı sonuna ve sonsuza kadar katıksız sakaryalı tatangayım yani anlayacağınız sevgili hemşehrilerim 3 büyük tanımam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. tatanga

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? elinize sağlık gerçekten güzel araç iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  14. tatanga

Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010)

Ynt: Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010) ne desen haklısın sinan abi
  15. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sanada geçmiş olsun hakan abi

16. tatanga

Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010)

Ynt: Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010) sinan abi süper olmuş tebrikler gelemediğime pişman oldum diyebilirim.
  17. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi http://www.dailymotion.com/video/xchlfq_en-gen%C3%A7-off-road-%C3%A7u_travel
  18. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi http://www.dailymotion.com/video/xchlhc_en-gen%C3%A7-off-road-%C3%A7u-2_travel en genç üyemiz zehir enjekte edilmiştir saygılarımla

19. tatanga

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun.işte nazar diye buna derim ben o soğukta o saatten sonra büyük uğraş vermişiniz gerçekten çok üzüldüm.telefonlarımızı birbirimize vermemiz lazım geldiğini anlıyorum.belki bizimde yapabileceğimiz birşey olabilirdi.üşütmeniz...
  20. tatanga

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? sayın pajerocat aracınızı biliyorum efe den bilgilerini aldım aracınız gerçekten iyiymiş lastik ebadına gelince beninki ile aynı sadece makaslara kavis verdirerek biraz yükselttik fakat efe yle değişik bir şekilde yükseltme projemiz var kupa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri