patrol'cülerden yardım lütfen...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,405

son_kral_54

Hamdi TEKMEN
Yer
Ankara / Sakarya
arkadaşlar şuan ful yapılı suziki sahibiyim,aracımdan memnunum ama daha güçlü ve dayanıklı araç arayışındayım. son günlerde patrol'e takmış durumdayım.topiclerden okuduğum kadarıyla dayanıklığı ön planda.
bende sert ofroad sevdiğimden yakında patrol'cü olabilirim.84.86 arası dizel düşünüyorum.
size soracağım hangi motoru almalıyım.ve videoda görülen araç haline getirebilirmiyim.artı olarak ön ve arka kilit.33 inç lastik düşünüyorum bunun için ayna mahruti değişimi gerekirmi.
bunu yapabilen usta tavsiyeniz şehir farketmez aracı bırakır bir ay sonra alırım.tabi ankara olursa tercihim.
araç hakkında bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.
http://www.dailymotion.com/video/xbh2xr_apres-midi-a-capo-0_auto#from=embed

Etiketler
Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen...

Sivaslı arkadaşlarda vardı bir tane patrol.Sivas el atarsa işe yol alırsınız Hamdi bey.

pancarmotorcu' Alıntı:
Yeni kasa 91 model ,2800 turbo dizel ,5 kapı,ve ÇOK uygun fiyata temiz bir araç var .
yavuz-çelikel' Alıntı:
Sivaslı arkadaşlarda vardı bir tane patrol.Sivas el atarsa işe yol alırsınız Hamdi bey.
kısa şase düşünüyorum.ve malum maddiyat,aracımı öncelikle satmalıyım veya hasadı (fındık) toplamalıyım buda bu işe anca 9 uncu ayda girebilirim.
hele ben alt yapıyı şimdiden bitireyim istiyorum.bu aracı tanımıyorum ve hiç dizel deneyimim olmadı.

Umarım istediğiniz Patrol' e en kısa zamanda ulaşırsınız Hamdi Bey..
Karadeniz Ereğliden sevgiler...

hemşeriyiz doğrudur tam adamına sordun 8 yıldır patrol kullanıcısıyım aracım 82 model sd 33 yani 3300 motor 6 silindir dizeldir anlatmakla bitmez o yüzden adaya geldiğinde çayımı içmeye beklerim bol bol seve seve anlatırım kal sağlıcakla tel.0 532 4229116

tatanga' Alıntı:
hemşeriyiz doğrudur tam adamına sordun 8 yıldır patrol kullanıcısıyım aracım 82 model sd 33 yani 3300 motor 6 silindir dizeldir anlatmakla bitmez o yüzden adaya geldiğinde çayımı içmeye beklerim bol bol seve seve anlatırım kal sağlıcakla tel.0 532 4229116
teşekkürler.19 mayısta etkinliğimiz oldu sakarya karapürçekte keşke katılsaydınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-kinalikaya-motorlu-araclar-nissan-patrol-3-0d-49941752/detay/
arkadaşlar 2001 model bu patrol sizce arazide iş yaoarmı? bu kasa ve motor için yorumlarınızı alabilirmiyim.
teşekkürler.

2001 model Patrol arıyorum,avda ve şehirde kullanacağım.Temizleri ne kadar,kimde var ,öneri yorum ve uyarılarınızı bekliyorum.
herkese selamlar ve sevgiler iyi geceler.

Sayın GYRY arkadaş2001 model o bahsettiğiniz araç,kazalı ve motor değişmiş,bilginiz olsun

patrollerin 3,0 motorlari 4 silindir ve 100.000 de motor istiyor bilginize,bir ara ben de cok istedim,2000-2001 model patrol almayi fakat,3-4 arac vardi gundemde hepsi de 100 bin civari motor yaptirmisti,yurt disi forumlarda da bu motor un cok kotu oldugunu yaziyorlar,o yuzden ben de almaktan vazgectim,motor yaptirmayi goze alirsaniz land crusier vx80 lerden hic farki yok gibi,ayrica ici cok kaliteli,defransiyel kilitleri filan tam binilecek arac

2001 model 3.0 gr sahibiydim 1 ay oldu verdim antalyadaki arkadaşlar bilirler aracın arazi performansı beklenenin üzerindeydi tabi bu araçlarda kullanmadan kullanmaya fark var benim aracın motoru 240.000 km deydi ve gayet güzeldi. kilit konusuna gelince gerek duymuyo araç ama kısa şasi kadar avantajlı deyil tabi yürür düzen olarakta eskimiyen bir araç
bu araçtan sonra nissandan vazgeçemem sanırım diyerek 89 model 6 silindir sd 33 turbo mutorlu 3.3 lt patrol daha aldım kısa şase
saygılar

Bu araç hakkında bilgisi ve yorumu olan var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-satilik-nissan-patrol-sd33-3-3-dizel-51216874/detay

son_kral_54' Alıntı:
arkadaşlar şuan ful yapılı suziki sahibiyim,aracımdan memnunum ama daha güçlü ve dayanıklı araç arayışındayım. son günlerde patrol'e takmış durumdayım.topiclerden okuduğum kadarıyla dayanıklığı ön planda.
bende sert ofroad sevdiğimden yakında patrol'cü olabilirim.84.86 arası dizel düşünüyorum.
size soracağım hangi motoru almalıyım.ve videoda görülen araç haline getirebilirmiyim.artı olarak ön ve arka kilit.33 inç lastik düşünüyorum bunun için ayna mahruti değişimi gerekirmi.
bunu yapabilen usta tavsiyeniz şehir farketmez aracı bırakır bir ay sonra alırım.tabi ankara olursa tercihim.
araç hakkında bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.
http://www.dailymotion.com/video/xbh2xr_apres-midi-a-capo-0_auto#from=embed
hamdi abi videodaki araç hilüx deyilmi bence senin araç orayı bir seferde atlar çıkardı

tiskeli' Alıntı:
hamdi abi videodaki araç hilüx deyilmi bence senin araç orayı bir seferde atlar çıkardı
doğru söylüyorsun.bende vazgeçtim arayıştan.beni yapısız araç kesmez.
elde hazır yapılısı var.biraz motor bana küçük gelsede ufakbir revizyonla çamura devam ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR