Arama sonuçlarınız

1. mkb1907

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı işin içine teleconverter girince kağıt üzerinde ki herşey reelde değişiyor. denenmiş ve memnun kalınmamıştır. ama tc siz 100-300 300mm yeter diyenler için iyi bir secenek.

2. mkb1907

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 İstanbuldayım Tarık Bey, haklısınız herşey ayagımızın altında. bakalım bıraz önümüzü görelimde sırasıyla bir kırat sahibi olamazsakta gezilerde eşlik edecek bir küheylanımız olur inşallah. kıratınız çok güzelmiş bir nal pardon jant almanız farz olmuş size...
  3. mkb1907

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 valla sizlere özenmiyor değilim. kesin bir gün bende sanayide mesai yapacağım henüz değil ama sizleri izledikçe heyacanınızı paylaştıkça kaşıntım tutuyor ;D

4. mkb1907

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek-63WQQaXQQ14059268WQQpXQQdisplayitem linke bakarsanız harika yapılmış bir defender satılık. bu rengi çok yakışmış. çok isterdim böyle bir araca sahip olmak
  5. mkb1907

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum suziki vitara 5k alabılırsın. izlenimlerim araziye cıkarmak için en az maliyet gerektir araç. işletim maliyeti de ekonomik denebilir. garaj bölümünde yapılmış 1-2 tane suziki var bir göz atın. ama discolar çok daha etkileyici. yanyana gelince aralarında ebat...

6. mkb1907

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Allah analı bababı büyütsün bu ihtiyar delikanlıyı. muhteşem olacak. maşallah ya. nasıl sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyorum. umarım bir an önce biter vuslat

7. mkb1907

Yeni (Eski) Toyota Landcruiser'ımı Aldım...

Ynt: Yeni (Eski) Toyota Landcruiser'ımı Aldım... hayırlı olsun. ben de şaşırdım 42 000 i görünce. gerçekten küfür gibi teklifler geliyor bazen
  8. mkb1907

Yeni (Eski) Toyota Landcruiser'ımı Aldım...

Ynt: Yeni (Eski) Toyota Landcruiser'ımı Aldım... aldığınız araç bumu ??? http://www.sahibinden.com/tarihi_land_cruiser_le_yazin-15WQQaXQQ13215438WQQpXQQdisplayitem ilandaki fiyat çok güzelmiş
  9. mkb1907

Yeni FJ Cruiser

Ynt: Yeni FJ Cruiser harika makine bizim burada megane parasına bindikleri arabalara bakın tabı bırde oradakı gelır sevıyesının buradakının kaç katı olduğunu da düşününce içim burkuldu valla. tam amaca yönelik bir araç tasarım çok kişikli. geçen alevli de siyahını incelemiştim. oldukça da...

10. mkb1907

Her Erkeğin Gönlünde Bir V10 ''Dodge Viper'' Yatar

Ynt: Her Erkeğin Gönlünde Bir V10 ''Dodge Viper'' Yatar bir erkek olarak hiçbir zaman gönlümde bir amerikan yatmadı. gönlümde yatan aslan carrera turbo veya gt3.

11. mkb1907

Dodge Ram 6x6

Ynt: Dodge Ram 6x6 ömümcek mubarek
  12. mkb1907

İstanbul' daki Unimog' lara Bir Kardeş

Ynt: İstanbul' daki Unimog' lara Bir Kardeş harika harika. hiçbir zaman almayacagım bır araç olsada resimlerine bakıp hayran hayran bakmak güzel. bir maşallahta benden

13. mkb1907

BMW; Sürüş Keyfinin Diğer Adı

Ynt: BMW; Sürüş Keyfinin Diğer Adı BMW servis için maslakta abarth servis Tuncay Abiye emanet ediyorum aracımı.gözüm hiç arkada kalmıyor çok memnunum
  14. mkb1907

Hangi BMW ?

Ynt: Hangi BMW ? 3 sendir e46 2004 model 3.20d kullanıyorum. siyah içi siyah. 136 hp ve güçlü torku cok iyi ivmelendiriyor aracı. su anda 170.000 km oldu araç. şimdiye kadar hiç üzmedi beni. aracıma 2-3 defa vurdular. biri eşiyle kavga edip alkol alıp gazlayan bı kadın park halındeyken...
  15. mkb1907

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme kuzey cephesi

16. mkb1907

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme merhabalar Çankırı Çerkeşliyim. bu kış Ilgaz Yıldız tepeye gittim. Gidip görülesi bir yer
  17. mkb1907

İveco Massif

Ynt: İveco Massif en az defender kadar yakışıklıymış
  18. mkb1907

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu selamlarİstanbuldan Kürşat, off road ve yaban hayat la ilgileniorum. özellikle ornito tabı macro da severim. ekipmanımıda bu amaca uygun kurdum.40d bodym var 400mm f/5,6 n en sık kullandıgım lens. nikoncu arkadaşlarla atışmalara bayılırım. tuzu biberi

19. mkb1907

Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

Ynt: Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf? hem karanlık hem hareketli hem de slr like makıne ıle ımkansız. yapacagınız 3 sey var 1. iso başarımı yüksek bır slr body. canon bu konuda bıraz daha hesaplı. 2. harıcı flash. nıkon bu konuda daha iyi. sb800 ve sb 900 ler cok ıyıler ama buna...
  20. mkb1907

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 uzun zamandır takipteyim foruma ilk yazışım. sizi tebrik etmek istiyorum. ben de böyle bir araç toplamayı düşünüyorum ama binek aracımı satmam gerekiyor bütçe için. sanırım yakında tüm cesaretımı toplayıp sizin ki gibi bir defender 90 yapmayı düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri