Her Erkeğin Gönlünde Bir V10 ''Dodge Viper'' Yatar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,239

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Dodge Viper SRT 10

8.3 litre V10 Motor___505 inç küp(8277 cc)____500 Hp____712 Tork

dg008_014vp.jpg

dg008_002vp.jpg

112_0709_40z2008_dodge_viper_srt_10.jpg

112_0709_20z2008_dodge_viper_srt_10.jpg

112_0709_18z2008_dodge_viper_srt_10.jpg

Km/h değil MİL ;D
112_0709_13z2008_dodge_viper_srt_10.jpg

Etiketler
Ynt: Her Erkeğin Gönlünde Bir V10 ''Dodge Viper'' Yatar

Canavardan inmeden önce 5 dakika beklemelisiniz.Zira kapı altındaki egzos çıkışı ayağınızı yakar...bekleyin ..soğusun..... :smiley:

:D haha.

şaka maka super makine

Bu nasil? Hem 4x4 hem V10 8.3 lt viper motorlu , hem fiyati ehven hem de bandrolu sadecee 420 YTL...... Ben yillardir hayalini kuruyorum gucum de var ama bir turlu cesarete edemedim. Cok ayi bi araba utanirim ben bunu kullanmaya.
http://www.sahibinden.com/dodge_ram_srt-10_siyah_500bg_WQQaXQQ10443838WQQpXQQdisplayitem

Özür dilerim yanlis yazmisim ;D ;D ;D ;D 420 YTL degil 380 YTL olacaktı
Bu arac kamyonet yani ticari arac. 1500-3500 kg arasi kamyonetlerde 1-6 yas arasi vergi 760 YTL/yil Yani 2x380 oluyor.

Ben 420 YTL'yi panelvan lar icin yazmisim. Onlarda 1900 cc uzeri 840 YTL .

Yine bi yerde hata yapmisim. Bu arac 4x4 degil 2 ceker bu sebeple vergisi 380 . 4x4 olsa idi 4760 YTL olacakti (kaskodan dolayi bi alt seviyeye de düşebilir) kamyonetler 4x4 olunca vergisi jeep kategorisinde oluyor. Mesela Nissan Navara ve muadili luks kamyonetlerin 2 ceker olanlari otomatik vites dahi olsa kamyonet statusunde ama 4x4 olunca 10 milyarlik TATA lar bile jip statusunde ve vergileri fiyatina nispeten akla zarar yuksek.

bberksan' Alıntı:
Yine bi yerde hata yapmisim. Bu arac 4x4 degil 2 ceker bu sebeple vergisi 380 . 4x4 olsa idi 4760 YTL olacakti (kaskodan dolayi bi alt seviyeye de düşebilir) kamyonetler 4x4 olunca vergisi jeep kategorisinde oluyor. Mesela Nissan Navara ve muadili luks kamyonetlerin 2 ceker olanlari otomatik vites dahi olsa kamyonet statusunde ama 4x4 olunca 10 milyarlik TATA lar bile jip statusunde ve vergileri fiyatina nispeten akla zarar yuksek.

yani bu kamyonetler jeeplerin yerini alıyor vatandas kamyonete bile jeep diyo :smiley:)))

bir erkek olarak hiçbir zaman gönlümde bir amerikan yatmadı.
gönlümde yatan aslan carrera turbo veya gt3.

o motorun sesı adamı bıtırır valla allah herkeze o motoru nasıp etsın bıde 5 tane benzınlık :smiley:

fabrika Türkiyeye gelenleri tüplü yollar heralde bizim vatandaşımız ona her türlü tüp takar veya sadece bizim Ordu ilimize mi ait bilmem dizel motor atarlar sanayide ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR