Her Erkeğin Gönlünde Bir V10 ''Dodge Viper'' Yatar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,286
Ynt: Her Erkeğin Gönlünde Bir V10 ''Dodge Viper'' Yatar

sensar' Alıntı:
fabrika Türkiyeye gelenleri tüplü yollar heralde bizim vatandaşımız ona her türlü tüp takar veya sadece bizim Ordu ilimize mi ait bilmem dizel motor atarlar sanayide ;D ;D

Dünyanın en pahalı (Vergiler Nedeniyle :mad:) yakıtını kullanan vatandaşımız, bu tip alternatifler aramakta bence sonuna kadar haklıdır. Üselik alınan vergilerin geri dönüşüde yok, yollar ve trafik güvenliği ( Hergün 5-10 kişi ölüyor.) malum. Selamlar.

Etiketler

bberksan' Alıntı:
Bu nasil? Hem 4x4 hem V10 8.3 lt viper motorlu , hem fiyati ehven hem de bandrolu sadecee 420 YTL...... Ben yillardir hayalini kuruyorum gucum de var ama bir turlu cesarete edemedim. Cok ayi bi araba utanirim ben bunu kullanmaya.
http://www.sahibinden.com/dodge_ram_srt-10_siyah_500bg_WQQaXQQ10443838WQQpXQQdisplayitem

3 yıl olmuş hâlâ araç ilanda ;D ;D ;D
Bugün şu RAM serilerine bakıyordum :smiley: ;) :D 8)

Gercekten de fiyat cok anormal. Ben de yillardan beri bu araci takip ediyorum. Demin baktim yuksek motorlu araclara o kadar cazip fiyatlar yazmislar ki mesela bi ML55 AMG 50 milyara 2003 boyasiz girtlak full'u var. 47 yazanlar da var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-ml-ml55-amg-31765915/detay?source=promotion_chva
Tabi bi de pazarlik payi var bunun... Diyeceksiniz ki ne yakar o araba ve vergisi... Yillik 4400 vergisi Ama bugun 3 yasina kadar 3000 cc dizel alsan onun da vergisi 3750 TL yani fark cok yok. 100 km'de 20 lt benzin yaksa km'de 70 kurus, dizel'i 35 kurus yakarken bu 35 kurus fazla yakiyor. Yilda 20 bin km kullansan senede 7 milyar benzinine fark verirsin. Bence alinabilir bu araclar nerdeyse dolu megane parasina

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler