Arama sonuçlarınız

1. T

93 3k Vitaram İçin Cikle Müşürü

Merhaba arkadaşlar 93 model 3k karbüratörlü vitaram için cikle müşürünü nerden temin edebilirim.İstanbuldaki parçacıları aradım ama ellerinde olmadıklarını söyledirler.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. T

93 Model Vitara İçin Hava Filtresi

Ynt: 93 Model Vitara İçin Hava Filtresi Doğru pahalı olabilir ama denize düşende yılana sarılır arkadaşlar...
  3. T

Ynt: 93 Model Vitara İçin Hava Filtresi ikisine 50 lira verdim ama bu filtreler orjinal değil sadece ebat tutuyor.

4. T

Ynt: 93 Model Vitara İçin Hava Filtresi son durum bir filtreciye rica minnet numarasını vererek getirttim yedeğinide tabi...
  5. T

Ynt: 93 Model Vitara İçin Hava Filtresi Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim bu bölgedeki bütün filtrecileri gezdim ama bi türlü uygun bulamadım orjinalinide aramıyorum yan sanayide yeterli benim için.Tofaş filtreleri ise tam oturmuyor yuvaya.

6. T

Merhaba arkadaşlar 93 model karbüratörlü aracım için uzun bir süredir hava filtresi aramaktayım.İstanbul ve Ankara'daki parçacılardan getirttiğim filtrelerin hiçbiri olmadı.Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

7. T

Vitara Parçaları

Arkadaşlar 93 model vitaramın motorunu yaptıracam.Bana parça olarak takım conta segman ve gömlekler lazım.Mersinde yaşıyorum ve burda parça konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Bu parçaları bulabileceğim bir adrese yönlendirirseniz çok sevinirim.Bu işlemi daha önceden yaptırmış arkadaşların...
  8. T

93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi

Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi ben tarsusta yaşıyorum parçaları ankaradan aldım.subap lastikleri 25 liraydı yanılmıyorsam ustamda uzun zamandır gittiğim usta olduğu için işçilikten biraz düştü kapağın taşlamasını yapanda arkadaşımdı.
  9. T

Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi hepsi 250 lira tuttu işçilik dahil.

10. T

Tavan sepeti tamam...

Ynt: Tavan sepeti tamam... Ne kadara mal olduğunu öğrenebilirmiyim?Bende 3k vitarama bu tip bir tavan sepeti yaptırmayı düşünüyorumda sizinkisi gayette estetik olmuş.

11. T

Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi Evet çözüm bulduk conta ve sibop lastikleri değişti aracın şu an muazzam şekilde çalışıyor.
  12. T

Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi Aracım karbiratörlü 8v orjinal contasını sipariş ettim ankara japonsandan japon malının 75 lira olduğunu söylediler.Bundan sonrası ustaya kalmış ve gerçekten iyi yapacağına inanıyorum çünkü dört çeker araçlarda uzman.yağ yakmasıda contadan...

13. T

Arkadaşlar 93 model 3 kapı vitaramın radyatöründe motor yağı görünüyor.Bunun yanında aracım su ve yağ eksiltiyor gösterdiğim usta contadan kaynaklandığını söyledi bu konuda sizinde fikirlerinizi almak isterim.Tamiri için gerekli contayı nerden temin edebilirim?İlginiz için şimdiden herkese...
  14. T

93 Model Suzuki Vitara

Ynt: 93 Model Suzuki Vitara Son resimdeki tüp kaç litrelik ve bunu oraya yerleştirebilmek için koltukları ileri aldınızmı yada bağaj kapağını kapatırken sorun oluyormu?Benim tüpüm ince uzun ve bağajımı öldürdü bu tip şişkin ve kısa bir tüp taktırmayı düşünüyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür...
  15. T

Vitara 93 3K İçin Lastik Önerileri

Ynt: Vitara 93 3K İçin Lastik Önerileri asfalt tipi düşünüyorum daha doğrusu dört mevsim lastiklerinden.

16. T

Vitara 93 3K İçin Lastik Önerileri

Ynt: Vitara 93 3K İçin Lastik Önerileri Bende 93 model 3k vitarama lasitk alacam.195 80 15 ebat düşünüyorum.Hankook ve pirelliye baktım birde bu ikisi fiyat olarakda cazipti.Sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
  17. T

Hankook 30/9.5 15 Lastik Fiyatları?

Ynt: Hankook 30/9.5 15 Lastik Fiyatları? lastikler hangi şehirde faruk bey?
  18. T

Hankook 30/9.5 15 Lastik Fiyatları?

Ynt: Hankook 30/9.5 15 Lastik Fiyatları? faruk bey lastikler satılmadıysa ilgilenebilirim.

19. T

95 model 2.0 motor v6 vitara

Ynt: 95 model 2.0 motor v6 vitara Oğuz bey tavsiyeleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...
  20. T

95 model 2.0 motor v6 vitara

Ynt: 95 model 2.0 motor v6 vitara Peki arazide kullanan arkadaşlar performans olarak 1.6 ile arasında fark varmı?Birde bildiğim kadarıyla bunlarda japon üretimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR