95 model 2.0 motor v6 vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan temasa33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,813

temasa33

Ana Kamp
Arkadaşlar 2.0 v6 motorlu vitara almayı düşünüyorum.Daha önce 1.6 jlx sahibiydim.Araç lpg li bu aracın yakıt durumu hakkında beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.Ayrıca bu araçlar için parça sorunu varmıdır?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: 95 model 2.0 motor v6 vitara

temasa33' Alıntı:
Arkadaşlar 2.0 v6 motorlu vitara almayı düşünüyorum.Daha önce 1.6 jlx sahibiydim.Araç lpg li bu aracın yakıt durumu hakkında beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.Ayrıca bu araçlar için parça sorunu varmıdır?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...
Parça sorunu 1.6 lar gibi rahat değildir ancak 2 senedir kullanıyorum normal bakımlar dışında bişey istemedi..Yakıt ise İstanbul şehir içi 0.30- 033 tl uzun yol 0.27 civarı tartarini....

Teşekkür ederim.Ben Mersinde'yim burda 1,6 nın parçasını bulmakta zorlanıyordum.Sanırım bu aracın parca olayı daha bir zorlar gibi geliyor bana.

Peki arazide kullanan arkadaşlar performans olarak 1.6 ile arasında fark varmı?Birde bildiğim kadarıyla bunlarda japon üretimi...

100 km de + 3 lt benzin fazla yakar (manuel vites den bahsediyorum)+ 40 beygir de fazlası vardır ,150 kg kadar agırdır ,öntakım frenler vs birazdaha güçlüdür.gerikalanı da vitaradır ,
bahsi gecen arac 15 yaş üstü olup parcası tofaş kadar cok cabuk bulunmayabilir istanbulda her şeyi var diyebiliriz 95-98 arası üretilmişlerdir 95 de abs airbag abs vs olmaz daha sade daha az üzer .
motor sogukken calışmasında şıkırtılar duyarsanız motora 1000-2000 tl para sıkışmış cıkarılması gerekir demektir .150 binden sonra 200 bin kmlerde bu ses olur normal bir durumdur.
aracı alırken iyibir kontrol edin yada ettirin istanbul yada ankaraya getirin bir sefer burada agır bakımdan gecirin sonrasında her 10 binde yag+ filitrelerini degiştirin , her 40 binde sanzımanların ve defransiyellerin yaglarını degiştirip uzun seneler keyfinize bakın arac orjinal japon üretim oldugundan hiç üzmez yolda bırakmaz. :smiley:

çok temiz masrafsız bir araç sahibinden.com.19952931 nolu ilan

Oğuz bey tavsiyeleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR