93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan temasa33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,444

temasa33

Ana Kamp
Arkadaşlar 93 model 3 kapı vitaramın radyatöründe motor yağı görünüyor.Bunun yanında aracım su ve yağ eksiltiyor gösterdiğim usta contadan kaynaklandığını söyledi bu konuda sizinde fikirlerinizi almak isterim.Tamiri için gerekli contayı nerden temin edebilirim?İlginiz için şimdiden herkese teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi

büyük ihtimalle öyle.aynı sorun bendede var çünkü.contaysa fazla bir masraf değil.300 tl civarı birşey tutuyor.her şeyi dahil.ama eğer birda kapakta veya blokta çatlak varsa işte ozaman maliyet en az 400 tl artıyor.inşallah fazla birşey çıkmaz.

otomatık vites ise onun yag sugutmasıda radyatör içinde bi tur atar oda olbilir ;)

arac karbirattörlümüdür ,8 v -16 v midir contasını ruhsatta yazan motor koduna göre alın aksaray istanbulda tümyan sanayıcilerde var ,orjinali servisten isteyin o daha pahalı ama iyi olur . ;)

calıştıgınız ustanın calıştıgı rektefiyecisi kapagı teste tabii tutup taşlamasını isteyin ayrıcada blokta hasar varmı onuda ölçüp biçerse iyi olur . :smiley:

bu motorlar harareti sevmezler bu işler ondan kaynaklanıyor ileriye dönük tekrarlamaması için yapılacakları ustanızla görüşün .

Aracım karbiratörlü 8v orjinal contasını sipariş ettim ankara japonsandan japon malının 75 lira olduğunu söylediler.Bundan sonrası ustaya kalmış ve gerçekten iyi yapacağına inanıyorum çünkü dört çeker araçlarda uzman.yağ yakmasıda contadan kaynaklanabilecek bir sorun değilmi arkadaşlar.ilginize teşekkür ederim.

çozüm buldunuzmu merak ettik doğrusu..

Evet çözüm bulduk conta ve sibop lastikleri değişti aracın şu an muazzam şekilde çalışıyor.

dostum tekrar merhaba.bana işçilik 120 conta 40 kapak taşlama 50 yağı falan hepsi 250 tutar dediler.ama subap lastikleri ne tuta onu bilmiyorum.siz nerde yaptırdınız acaba.

ben tarsusta yaşıyorum parçaları ankaradan aldım.subap lastikleri 25 liraydı yanılmıyorsam ustamda uzun zamandır gittiğim usta olduğu için işçilikten biraz düştü kapağın taşlamasını yapanda arkadaşımdı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

SON KONULAR

Geri