Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
kizmak darilmak yok ama on tampon hyundai starex minibuslere yapilan modifiye gibi olmus. daha sade olabilirdi kanimca ayrica yukarida dendigi gibi buyuk lastikler guzel gosterebilir arabayi..hayirli olsun.
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
selamlar, roll cage yapcak misiniz buna? bence araba bu kadar soyulmusken guzel ve saglam bir rollcage hayat kurtarici olabilir, koltuklari da cage'de baglarsaniz iyice profesyonel ve saglikli bir sey olur.
Ynt: 24 ocak 2010 kartepe denemesi ve hüsran
insanlarin bile buyuk bir kisminin okuz oldugu guzel ulkemizin soforleri nasil olsun ki..neyse kazasiz belasiz gelmisiniz..
Ynt: Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009)
arkadaslar merhaba umarim o aksam herkes evine rahatca gidebilmstir..biliyorsunuz bende de*kirmizi cj5) mars motoru arizasi vardi..herkesi yolcu ettikten sonra ormanda bir yerde bir arkadasla giderken motor aniden sustu..neyse ki dik bir yere kadar...
Ynt: Satılık Cooper 33X12.5X15 lastik ve jant takımı
sağ arka lastik yan tarafran yarık fakat ithal bir yama yapıldıgı için en ufak bir kaçırma yok. lastiklere 650 istiyordum fakat 600 vericem. bu cumaya kadar yurtdışına gidiyorum, niyetiniz varsa ararsanız anlaşırız.
0549 464 53 53
Taşkın
Ynt: CJ 5-6-7-8 AMC 258I6 4.2L Motor Arıyorum
ruhsatta dizel yazıyorsa artık çevirmek zor diye biliyorum ama bu zaten daha önce işlem görmüş..onu araştırdınız mı?
Ynt: Satılık Cooper 33X12.5X15 lastik ve jant takımı
arkadaşım haklısın resimleri yollayamadım ama y dışındaydım pazartesiden beri. fırsatını bulunca yollayacağım resimleri. kolay gelsin