Arama sonuçlarınız

1. O

Teyp Kodu

Ynt: Teyp Kodu elbette güvenlik için iyi bişey ama, teyp çalıntı olsa, teybi çalan eleman ruhsatıda çalacak değilya.. ruhsattan şase, vs gibi sorgulamalarla doğrulatılabilir. sadece teyp seri nosuyla olmaz tabi. Öte yandan bu teypleri çalan elemanlarda bunun bir parçasının değiştirilerek kodsuz...

2. O

Teyp Kodu

Ynt: Teyp Kodu Borusan yol yardım hattını aradım , telefonumu aldılar, 15 dk sonra aradılar, sorunumu anlattım, kodu telefonda veremeyeceklerini söylediler:( öte yandan zaten verebilecek bile olsalar şu an ulaşabildikleri bir pc yokmuşmuş.. bi servise gitmem gerekiyormuşmuş... sanki biz...
  3. O

Teyp Kodu

Ynt: Teyp Kodu sanırım teyp değişimi falan olmadı, çünkü araç orjinal görünüyor.(umarım olmamıştır.) yardımınız için çok teşekkür edeirm altuğ bey. ancak borusan yol yardımın telefonunu biliyorsanız yazarmısınız rica etsem.. int.te aradım bi çok numara çıkıyor.. ilginize tekrar teşekkür ederim..

4. O

Teyp Kodu

Ynt: Teyp Kodu Merhaba. 2001 land rover Freelander marka aracımın aküsünü değiştirdim ancak şu an teyp çalışmıyor, kod istiyor. teypçiye gittim 50 TL istedi. kodu bulmama yardımcı olacak arkadaş varmı? (çok dua ederim :)) bilen yada bulma yöntemini bilen arkadaş buradan yada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri