Arama sonuçlarınız

1. rus.hastası

Fotoğraflarla Zonguldak

Ynt: Fotoğraflarla Zonguldak :)

2. rus.hastası

Fotoğraflarla Zonguldak

Ynt: Fotoğraflarla Zonguldak küçük ve gelişmiş güzel ereğlimiz : )
  3. rus.hastası

Fotoğraflarla Zonguldak

Ynt: Fotoğraflarla Zonguldak ereğli merkez !

4. rus.hastası

Tek Araç Olarak Niva Kullanımı

Ynt: Tek Araç Olarak Niva Kullanımı evet tabikide herzaman sınırlar vardır,zaten arabanın dezavantajı olarak sölemedim sadce yeni olduğum için öyle düşünmüşdüm okadar umarım yakın zamanda 3 kapı niva mla çıkarım karşınıza 8)
  5. rus.hastası

Ynt: Tek Araç Olarak Niva Kullanımı aslında asıl sorun kapı muhabbeti değil ilkkez 4x4 kullanıcam ve bu kasanın devrilme riskinin fazla olduğunu duydum biraz işi garantiye almak istedim genişlik 2. planda yani 3 kapı pek sorun olmaz bu arada ilgilendiğiniz içinde teşekkürler..

6. rus.hastası

Ynt: Tek Araç Olarak Niva Kullanımı http://www.sahibinden.com/satilik_uzun_lada_niva_1600WQQaXQQ9159271WQQpXQQdisplayitem bu pasif ilandaki gibi birşey bulursam daha iyi olacağını düşünüyorum..

7. rus.hastası

Ynt: Tek Araç Olarak Niva Kullanımı evet bende görmüştüm oyüzden merak ettim acaba yapan yerler varmıdır diye bi umut : )
  8. rus.hastası

Ynt: Tek Araç Olarak Niva Kullanımı merhaba bende lada 4x4 araştırıyorum ancak ülkemizdekiler araştırdığm kadarıyla 3 kapı bu haliylede güzel ama 5 kapılısı daha hoş göründü öğrenmek istedğim 3 kapıdan 5 kapıya çevirebileceğimiz yani uzatabileceğimiz yerler varmı ??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR