Arama sonuçlarınız

1. sirmayl

Gezenbilir Üyelerine GNC'den Çok Özel Kampanya!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine GNC'den Çok Özel Kampanya!. merhaba! ben de yararlandım. bu indirim olmasa fiyatların yüksekliğinden dolayı alışveriş yapmadığım bir mağaza! çok teşekkürler!!

2. sirmayl

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010) çok güzel bir yürüyüşmüş. ilk defa yangın havuzu gördüm.
  3. sirmayl

Kabak Koyu İçin Arkadaş

Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş sezon dışı giderseniz öyle. arkadaş da yoga yapıyor resimde, sakin sakin.

4. sirmayl

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) mesaj kotamı doldurdum murat, artık seni rahatsız etmeyeceğiz, özel mesaj atarız... muhallebi çıkarsa dağıtırız tabii. herkese selamlar..
  5. sirmayl

Kabak Koyu İçin Arkadaş

Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş rica ederim. hazır açılmışken ve bende de fotoğraf varken yazayım dedim... umarım gidersiniz, elbet birgün

6. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) rica ederim nehir.. özledim kanka! ama ipek beni daha çok özlemiştir, di mi ama? ;D

7. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) nehir gayet temkinli davrandı. ıslanmadı, kahramanca savaştı. şahidim.
  8. sirmayl

Kabak Koyu İçin Arkadaş

Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş merhaba, sanırım birisi yanına arkadaş istemiş ama sonra vazgeçmiş! cemxderya, sanırım kentkart ile doğa yürüyüşlerinden birinde beraberdik, görünce yanıt vereyim dedim. kabak koyu fethiye'de kelebekler vadisini birkaç köy geçince. 2009'da mart ayında bir...
  9. sirmayl

Jamaica Gezi Rehberi

Ynt: Jamaica Gezi Rehberi jamaika'da n'apıyorsun arkadaşım, onu bilmek istiyorum :)

10. sirmayl

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? bu konu nedense bana çok komik geldi, kahkahalarla okudum! ama şaka bir yana ben de birkaç ürkünç tecrübe yaşadım köpeklerle. bisiklet üzerindeyken 5 tanesi (yoksa 3 kişilerdi de bana mı öyle geldi?) deniz kenarında sıkıştırmıştı. normalde aldırmıyormuş gibi yapıp...

11. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) fotoğraflar inanılmaz güzel!
  12. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

13. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)
  14. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) bende de birkaç fotoğraf var:
  15. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) efendim herkese iyi akşamlar, herkes evine dönmüş duşunu alıp kirlileri makinaya doldururken, gelir gelmez internete bağlanan herhalde bir ben varım (ben bitirene kadar ömer yazmış tabii, ama ben iki saattir bu...

16. sirmayl

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) konuşacağım zamanı seçerim ben :P boş konuşmayı sevmem. ama şimdi büyük konuştum galiba! fazla dikkate almayın..
  17. sirmayl

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) legolas çok teşekkür ederim. murat başka bir çözüm buldu. yeni üye olduğumdan özel mesajlara cevap yazamıyorum hala üfff.. neyse bu da geçecek...
  18. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) doğru, orası da arabaylaydı di mi!! hmmmm.... o zaman, aklınızda olsun he he

19. sirmayl

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) ben de gelmek istiyorum, aklınızda olsun! araba bulamazsak otobüsle de gelinebilir değil mi? akçaydan zeytinli'ye araç vardır herhalde.
  20. sirmayl

Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) ömer çok bekledim ama sonunda bitti güzel fotoğrafların, sıra bana geldi! tabii sadece cep telefonuyla, 3-4 tane.. bu arada herkese çok teşekkürler, çok güzel bir geziydi. grubunuzun adına "fotoğraf kulübü"...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,725
Kaydolan Son Üyemiz
avsarehberim

Çevrimiçi üyeler

Geri