Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

doğru, orası da arabaylaydı di mi!! hmmmm.... o zaman, aklınızda olsun he he

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Liste Güncellenmiştir.

29 - 31 Ekim 2010
Kaz Dağları Çadırlı Kamp ve Trekking Etkinliği Katılımcı Listesi

01- TezzMertek - Murat ÖZ - İzmir
02- ozhtc35 - - Hatice ÖZ - İzmir
03- matiate - - Ömer Adil KUTLU - İzmir
04- NEHİR - - Asiye DEĞİRMENCİ - Denizli
05- Legolas - - Murat SANCAK- İzmir + 3 (Eşim ve 2 kızımla)
06- rahan35 - Aras SOYCANER - İzmir + 4
07- sırmayl - Sırma - İzmir

Toplam Kişi Sayısı = 14

legolas çok teşekkür ederim. murat başka bir çözüm buldu.

yeni üye olduğumdan özel mesajlara cevap yazamıyorum hala üfff.. neyse bu da geçecek...

Yürüyüşlerimizin konularına yorum yapsana.
:smiley:

" Şöyle güzel yürüyorsunuz. Böyle güzel yürüyorsunuz." diye
;D

konuşacağım zamanı seçerim ben :p boş konuşmayı sevmem. ama şimdi büyük konuştum galiba! fazla dikkate almayın..

İyi akşamlar arkadaşlar,

01 Kasım Pazartesiye kadar izinliyim.

Görüşmek üzere.

Liste Güncellenmiştir.

29 - 31 Ekim 2010
Kaz Dağları Çadırlı Kamp ve Trekking Etkinliği Katılımcı Listesi

01- TezzMertek - Murat ÖZ - İzmir
02- ozhtc35 - - Hatice ÖZ - İzmir
03- matiate - - Ömer Adil KUTLU - İzmir
04- NEHİR - - Asiye DEĞİRMENCİ - Denizli
05- Legolas - - Murat SANCAK- İzmir + 3 (Eşim ve 2 kızımla)
06- rahan35 - Aras SOYCANER - İzmir + 4
07- sırmayl - Sırma - İzmir
08- aslanahmet - Hakan Eker -İstanbul

Toplam Kişi Sayısı = 15

[/quote]

Korktuğum başıma geldi...hanımın ameliyatı girdi araya oysa en çok onun için istiyordum bu kampı,Aladağlar etkinliğinden dönünce hep Kaz Dağları kampı ne zaman diye sorup duruyordu.Bütün hazırlıklarımız da tamam ama aksilik işte.
Geleneksel oluşu bir sonrakinde buluşmamıza imkan veriyor.İyi kamplar.

By-pass' Alıntı:
Korktuğum başıma geldi...hanımın ameliyatı girdi araya oysa en çok onun için istiyordum bu kampı,Aladağlar etkinliğinden dönünce hep Kaz Dağları kampı ne zaman diye sorup duruyordu.Bütün hazırlıklarımız da tamam ama aksilik işte.
Geleneksel oluşu bir sonrakinde buluşmamıza imkan veriyor.İyi kamplar.
Çok çok geçmiş olsun...
Herşeyden önce sağlık,sıkmayın canınızı :smiley:

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Eşimle birlikte katılmayı düşünüyoruz. Ancak kesin değil. Merak ektiğim şey yemekler ortak mı yeniliyor? Ve buna göre bir listemi var. Yoksa herkes kendisi planlıyor ama benzer menüler olması tercih mi ediliyor?
Yol güzergahı verebilirmisiniz? Önceden veya sonradan katılım mümkün olur mu?

mdilek' Alıntı:
Eşimle birlikte katılmayı düşünüyoruz. Ancak kesin değil. Merak ektiğim şey yemekler ortak mı yeniliyor? Ve buna göre bir listemi var. Yoksa herkes kendisi planlıyor ama benzer menüler olması tercih mi ediliyor?
Yol güzergahı verebilirmisiniz? Önceden veya sonradan katılım mümkün olur mu?
Bir önceki sayfayı incelemenizi rica edeceğim :smiley:

Bir önceki sayfadaki listeler bakmıştım. Merakım bunlar tavsiyemi? Yoksa gerekli mi? Birde Ortakmı pişiyor yoksa herkes kendi aynı şeyimi pişiriyor. Güzergah olarak izmirden dikili ayvalık yolunu mu? Yoksa Bergama üzerinden mi gidilmesi düşünülüyor?

yemek konusunda cevap verebilirim ;D
liste tavsiye niteliğindedir.herkes yiyeceğini kendi getiriyor pişirip/yapma hazırlama işlemleri kendine ait.
yakılan ateş ortak herkes oradan faydalanabiliyor çünkü yakacağı hepimiz toplayacağız.
ama derseniz ben çok güzel yemek yaparım sizde buyrun inan kimse geri cevirmeyecektir :D :D :D.
güzergah için de birdiğim kadarı ile
izmir,aliağa,bergama yolu,dikili yolu (bunlar ilçelere girmeden)google haritadan rota hesaplaması yaptığımda bu yolu çizdi...

mdilek' Alıntı:
Bir önceki sayfadaki listeler bakmıştım. Merakım bunlar tavsiyemi? Yoksa gerekli mi? Birde Ortakmı pişiyor yoksa herkes kendi aynı şeyimi pişiriyor. Güzergah olarak izmirden dikili ayvalık yolunu mu? Yoksa Bergama üzerinden mi gidilmesi düşünülüyor?

mdilek' Alıntı:

Merhaba mdilek...
Ulaşım konusunda bildiğim kadarıyla; İzmir Çanakkale Karayolu, Edremit'i geçince Akçay'a gelmeden ZEYTİNLİ kavşağı var. Zeytinli'ye girilliyor sonrası için Forum Modaretörü (Tezzmertek) Murat Öz'le irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Yemek konusuna gelince, herkes kendi yemeklerini ve yemek malzemelerini kendisi getiriyor ve imece sistemiyle toplanan odunlarla yine imece sistemiyle yakılan ateşte pişiriliyor... :D

Murat ve Asiye açıklama için teşekkürler :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri