Arama sonuçlarınız

1. T

nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..?

Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..? Sayın habrleşme uzmanı Arkadaşım beni 0532 683 90 98 numaralı numaramdan arayabilirmisin? görşmek istegim ögrenmek istediğim bir konu var sizden

2. T

Amatör Telsizcilik Kursu (Mayıs 2008 Sınav Dönemi İçin)

Ynt: Amatör Telsizcilik Kursu (Mayıs 2008 Sınav Dönemi İçin) Mayıs döneminde Amatör telsizcilik sınavının Bursa da olacagı kesinlesti ilgilenen arkadaşalara Duyurulur.
  3. T

Ynt: Amatör Telsizcilik Kursu (Mayıs 2008 Sınav Dönemi İçin) Teşekkürler problem yokk iyi çalısmalar Murat bey.

4. T

Mrb. arkadaslar Bursa ilinde mayıs ayında yapılması muhtemel amatör telsizcilik sınavı için kurs başlatmıs bulunuyoruz. kursa katılmak isteyen arkadaslar tarih,adres ve detaylı bilgi için www.bursatrac.org internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. hepinize saygılar. Trac Bursa yön. kur...
  5. T

Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Çınar / Bursa

Ynt: Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Çınar / Bursa Acıklama için tesekkür ederim Haldun bey güzel bir yöntem . bunu ben bizim gurup içinde de geliştiriyim :))

6. T

Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Çınar / Bursa

Ynt: Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Çınar / Bursa sitede yeniyimm ne arayacagımı bilmiyorumm ip ucu verirseniz bulmaya calısayım selamlar.

7. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tesekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk elimden geldigince siteyi takip etmeye çalısacagım. Sedat bey acıklama için tesekkür ederim ayrıca önümüzdeki mayıs ayında sınavı Bursa ilinde yapmayı planlarımızın arasına aldık hatta sınavdan önce kurs çalısması...
  8. T

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tekrar merhaba ünlü gelenegi merak ettim dogrusu selamlar.
  9. T

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba aranıza yeni katıltım Adım Resul Bursa ilinde Yasıyorum Aslen Karadeniz liyim çok güzel bir site oldugundan süphe edilemez. Bir doğa düskünü olarak buyuk Şehirin henğamesine kapılıp bir çok şeyi yasayamaz duruma geliyoruz. Şu an için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri