Arama sonuçlarınız

1. D

Opel Frontera Sport Logo

Ynt: Opel Frontera Sport Logo cok tesekur ederim.. bunun ben de corel draw versiyonu var.. ama benim logo bundan degildi.. sanırım bu sekli yaptırıcam.. tesekkurler

2. D

forntera ya yeni motor koymak

Ynt: forntera ya yeni motor koymak mersin Dogan oto (yavuz bey) ya bir sor.. google da ararsan bulursun.. istanbuldan2.0 frontera motoru alan Dogan Bey yonlendirdi dersen yardımcı olurlar..
  3. D

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? gecen pazar gunu; orta konsolu topladık.. yeni dvdli ekranlı ALPIN teybi taktık tv yi tavana monte ettik.. kol dayamayı taktık.. :)

4. D

Opel Frontera A Sport Motor Kulagı Arıyorum

Ynt: Opel Frontera A Sport Motor Kulagı Arıyorum Cok tesekkur ederim ilginize.. :(
  5. D

Ynt: Opel Frontera A Sport Motor Kulagı Arıyorum yaw hayırdır... arabaya astar atıldı boyacı motor takın boyaya devam edeyim demiş.. motor takılcak.. motor kulakları haşat.. hele sag taraf iyice bitmiş.. sıfırı tanesi 220 den 250 ye kadar bulunuyor.. 2 adet 450-500.. :S cıkma aradım.. Ankarada...

6. D

Sıfırı Cok pahalı.. cıkma nereden bulabilirim.. yada muadil bi urun var mı kullanabiliecegim.. :(

7. D

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? aksaraya gittim.. sag dikiz aynası aradım.. cıkartma yazıları aradım.. sis farı baktım.. cıkma bakmaya karar verdim zira inanılmaz pahalıı :( park sensoru ve bi takım ic aksesuarlar kargodan geldi..
  8. D

Opel Frontera Sport

Ynt: Opel Frontera Sport benim catlak blogu ve diger butun motorun parcalarını gonderdim.. bana yeni bloklu bakımları yapılmıs sadece alıp takabilecegim bir motor gonderiyorlar.. kdv haric 3bin tl
  9. D

Hummer Nehirde Geziyor

hammer suyun icinde nefes alıyor anladım da adam nasıl nefes alıyor onu anlamadımm.. http://file.qip.ru/file/105613271/69ee9f10/avto.html

10. D

Opel Frontera Sport Logo

merhaba arkadaşlar.. aracımı komple boya yaptırıyorum.. dogal olarak butun logolar sokuldu.. yenileri ile degistirmek istiyorum.. ozellikle yan taraftaki frontera sport yazısını nasıl temin edebilirim.. saygılar..

11. D

Opel Frontera Sport Direksiyon boslugu

Ynt: Opel Frontera Sport Direksiyon boslugu cok cok cok tesekkur ederim... bu bilgiler cok isime yarayacak.. gelişmeleri yazarım.. saygılar
  12. D

Sigara Kullananlar Listesi

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi yeni küllük alsam :S :P

13. D

Opel Frontera Sport Direksiyon boslugu

merhaba kısaca sorunum su.. aracın direksiyonu duz durumdeyken 1-1.5cm lik bi bosluk var.. ve 100uzeri hızlarda ozellikle kopru gecislerinde sorun olabiliyor.. sanırım sorun direksiyon kutusu.. bunun tamiri mumkun mu?
  14. D

forntera ya yeni motor koymak

Ynt: forntera ya yeni motor koymak bu islemin kabaca bi maliyeti var mıdır?
  15. D

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? parasını gonderdim.. motor geliyor yarın.. kaporta bitmiş ... arac boyaya alınmıs.. 10 parca boya.. 5inc ekranlı bir dvd calar aldım.. evimde kullandıgım 7 inclik tvyi araca takmaya karar verdim.. 2 koltuk arasında guzel bi kolcak icin internette...

16. D

Araç Ses izolasyonu

Ynt: Araç Ses izolasyonu ses icin 400 dediler.. fakat daha sonra detaylı ic temizlik icin de konustum.. aracım cıktıktan sonra gerekli hersey yuzyuze konusulacak.. bence telefon ile arayın.. oldukca ilgili konusuyorlar..
  17. D

Araç Ses izolasyonu

Ynt: Araç Ses izolasyonu http://www.magiccarcare.net/ses_izolasyon.html bi firma ile telefonla gorustum.. aracımın islemleri bittikten sonra ses izolasyonu yaptırıcam.. oldukca uygun da fiyat aldım..
  18. D

Opel Frontera Sport

Ynt: Opel Frontera Sport sanırım hayır.. sadece butun islemler bittikten sonra ses izolasyonu icin bi ugrasım olacak o kadar.. bir de belki konfor icin ses ve goruntu sistemi ile ilgilenicem.. ama baska topiclerde okudugum performansa yonelik konular oldukca ilgimi cekti..

19. D

Araç Ses izolasyonu

arkadaslar merhaba opel frontera sport 1996 model aracım yolda rahatsız edecek kadar iceriye gurultu alıyor.. motor ile kokpit arasında kıytırık bi sacdan baska bisey yok.. bu gurultuyu azaltabilmenin hatta en aza indirebilmek ne ile mumkun olabilir.. saygılar..
  20. D

Sigara Kullananlar Listesi

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi 1- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 2-Ahmet Şahin ( Vosdost ) 3-İlkay Gur (up8453) 4-Göktuğ Güzelbey (jeep) 5-Murat Aksu (skydiver26) 6-Bülent KÖK (kokteknik) 7-Amaç 8-yavuz (discovery-V8 ) 9- İlhami Özdemir (camouflage) 10- dibidib

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri