Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Opel Frontera Sport Logo
cok tesekur ederim..
bunun ben de corel draw versiyonu var.. ama benim logo bundan degildi.. sanırım bu sekli yaptırıcam.. tesekkurler
Ynt: forntera ya yeni motor koymak
mersin Dogan oto (yavuz bey) ya bir sor..
google da ararsan bulursun..
istanbuldan2.0 frontera motoru alan Dogan Bey yonlendirdi dersen yardımcı olurlar..
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
gecen pazar gunu;
orta konsolu topladık.. yeni dvdli ekranlı ALPIN teybi taktık tv yi tavana monte ettik.. kol dayamayı taktık.. :)
Ynt: Opel Frontera A Sport Motor Kulagı Arıyorum
yaw hayırdır... arabaya astar atıldı boyacı motor takın boyaya devam edeyim demiş.. motor takılcak.. motor kulakları haşat.. hele sag taraf iyice bitmiş.. sıfırı tanesi 220 den 250 ye kadar bulunuyor.. 2 adet 450-500.. :S
cıkma aradım.. Ankarada...
aksaraya gittim..
sag dikiz aynası aradım.. cıkartma yazıları aradım.. sis farı baktım.. cıkma bakmaya karar verdim zira inanılmaz pahalıı :(
park sensoru ve bi takım ic aksesuarlar kargodan geldi..
Ynt: Opel Frontera Sport
benim catlak blogu ve diger butun motorun parcalarını gonderdim..
bana yeni bloklu bakımları yapılmıs sadece alıp takabilecegim bir motor gonderiyorlar..
kdv haric 3bin tl
merhaba arkadaşlar..
aracımı komple boya yaptırıyorum.. dogal olarak butun logolar sokuldu.. yenileri ile degistirmek istiyorum.. ozellikle yan taraftaki frontera sport yazısını nasıl temin edebilirim..
saygılar..
merhaba
kısaca sorunum su.. aracın direksiyonu duz durumdeyken 1-1.5cm lik bi bosluk var.. ve 100uzeri hızlarda ozellikle kopru gecislerinde sorun olabiliyor..
sanırım sorun direksiyon kutusu.. bunun tamiri mumkun mu?
parasını gonderdim.. motor geliyor yarın.. kaporta bitmiş ... arac boyaya alınmıs.. 10 parca boya.. 5inc ekranlı bir dvd calar aldım.. evimde kullandıgım 7 inclik tvyi araca takmaya karar verdim.. 2 koltuk arasında guzel bi kolcak icin internette...
Ynt: Araç Ses izolasyonu
ses icin 400 dediler.. fakat daha sonra detaylı ic temizlik icin de konustum.. aracım cıktıktan sonra gerekli hersey yuzyuze konusulacak..
bence telefon ile arayın.. oldukca ilgili konusuyorlar..
Ynt: Araç Ses izolasyonu
http://www.magiccarcare.net/ses_izolasyon.html
bi firma ile telefonla gorustum.. aracımın islemleri bittikten sonra ses izolasyonu yaptırıcam.. oldukca uygun da fiyat aldım..
Ynt: Opel Frontera Sport
sanırım hayır..
sadece butun islemler bittikten sonra ses izolasyonu icin bi ugrasım olacak o kadar..
bir de belki konfor icin ses ve goruntu sistemi ile ilgilenicem..
ama baska topiclerde okudugum performansa yonelik konular oldukca ilgimi cekti..
arkadaslar merhaba
opel frontera sport 1996 model aracım yolda rahatsız edecek kadar iceriye gurultu alıyor.. motor ile kokpit arasında kıytırık bi sacdan baska bisey yok.. bu gurultuyu azaltabilmenin hatta en aza indirebilmek ne ile mumkun olabilir..
saygılar..