Araç Ses izolasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dibidib Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,018

dibidib

Ana Kamp
Yer
Istanbul
arkadaslar merhaba

opel frontera sport 1996 model aracım yolda rahatsız edecek kadar iceriye gurultu alıyor.. motor ile kokpit arasında kıytırık bi sacdan baska bisey yok.. bu gurultuyu azaltabilmenin hatta en aza indirebilmek ne ile mumkun olabilir..

saygılar..

Etiketler
Ynt: Araç Ses izolasyonu

ısıya dayanıklı içi elyaflı, kaput koruyuculardan al, araya yumuşak silikon ve klipslerle taktır, kaporta aralarınıda siyah yumuşak silikonla kapat, ses %80 düşer... bende yapılısı vardı, 2.5.tdi.hemde, o kadar ses yapmıyodu yani... bu opellerin jipleri iyi hoşda işçilik biraz zayıf, parçalar çook orcinal, bulmak zor oluyo :smiley: sattım kurtuldum :smiley:

limited eski opelim hatta tank:smiley:
Eniyisi, yeni jip, tam takım hemde :smiley:

567_20090705152350546_cute_blonde_stuck_with_Hummer_H3_015.jpg

bilalopel4x4.jpg

yakında tamirhanesi varda, arabayı içindekiyle beraber oraya itiyor, ayar yapacamış :smiley:

http://www.magiccarcare.net/ses_izolasyon.html

bi firma ile telefonla gorustum.. aracımın islemleri bittikten sonra ses izolasyonu yaptırıcam.. oldukca uygun da fiyat aldım..

benimde aracıma yaptırmayı düşündüğüm ses için degilde pasa karşı maltepedeyim fiyat ne dediler acaba bilgi verirmisiniz

ses icin 400 dediler.. fakat daha sonra detaylı ic temizlik icin de konustum.. aracım cıktıktan sonra gerekli hersey yuzyuze konusulacak..

bence telefon ile arayın.. oldukca ilgili konusuyorlar..

ben çamurluk içlerine pütür tabancası ile selülozik bazlı bir pütür malzemesi attım. yol sesi öncekine göre daha az gelir oldu. ancak araç içinde çamurluk kısımlarına izolasyon yapılmadan adam gibi ses geçirmezlik elde edilemiyor bence. motor için ise motor ile kabin arasına izolasyon şart.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri