Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)
çok sağlam yaa ;D .. ağabey her etkinliğiniz bir öncekinden daha sağlam oluyor ...
ama merak ettiğim bi konu var ..
elektrik sorununu nasıl hallediyorsunuz ?
::) ::) ::) ::) ::) ::)
Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro
ne olsun :) hayat tahmin :) edebilecegin gibi geçiyor yani çalış çalış çalış ....
alsancak devlet hastanesinde bilgi işlem gece operatörüyüm buyur gel kardeşim ;D
eski günleri makaralı günleri yaad edelimmm
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka3 - Çiçekli Köy - Evka3 Doğa Yürüyüşü (06 Aralık 2009)
akut egitimi nedeniyle gelemedim bu yürüyüşe ... off off
görseller için teşekkür ederim
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
en baştan sonuna kadar takip ettim çok etkiledi beni ...
helal olsun ;)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Egekent 2 - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)
çok keyifli bi geziydi ;) ... herşey için teşekkür ederim ;D ;D ;D
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009)
çok keyifli bi yürüyüştü ;D ;D
ayrıca çokta gururlandık ( adamın biri gelmiş üşenmeden 500 metreye dikmiş bayrağımızı ellerine sağlık ) ;)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)
pazar günleri nöbetim olmazsa her zaman beraberiz ( mesela bu hafta ) ;D ;D ;D
ayrıca , çikolatalar için sağolasın buğra abi :o gözümüzü açtı valla
parfümün ismi ne ??? :P
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)
bi yerden başlamak gerekiyordu ;) bende en zor olan günü ( nöbet çıkışı ve hiç uykusuz 25 saat ) :'( seçtim ki sonra devamını getirebileyim diye, ama çok iyi oldu çok iyi geldi yoksa sizleri tanıma...