Arama sonuçlarınız

1. harunnn

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) çok sağlam yaa ;D .. ağabey her etkinliğiniz bir öncekinden daha sağlam oluyor ... ama merak ettiğim bi konu var .. elektrik sorununu nasıl hallediyorsunuz ? ::) ::) ::) ::) ::) ::)

2. harunnn

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro ne olsun :) hayat tahmin :) edebilecegin gibi geçiyor yani çalış çalış çalış .... alsancak devlet hastanesinde bilgi işlem gece operatörüyüm buyur gel kardeşim ;D eski günleri makaralı günleri yaad edelimmm
  3. harunnn

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro ibrahim 35 kardeşim ;) bi yerlerden tanışıyormuyuz ? mesela ege üniversitesi ::)

4. harunnn

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009) görseller için teşekkür ederim ... eline sağlık ;D ;D ;D
  5. harunnn

Gezenbilir İzmir; Evka3 - Çiçekli Köy - Evka3 Doğa Yürüyüşü (06 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka3 - Çiçekli Köy - Evka3 Doğa Yürüyüşü (06 Aralık 2009) akut egitimi nedeniyle gelemedim bu yürüyüşe ... off off görseller için teşekkür ederim

6. harunnn

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 eline emeğine sağlık :D :D :D... bomba olmuş :o

7. harunnn

Gezenbilir İzmir; Egekent 2 - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Egekent 2 - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009) her pazar dolu dizgin macera ... teşekkürler :D :D :D
  8. harunnn

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) :D :D güzel :D :D
  9. harunnn

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td çok güzel olmuş ;) lastiklerin havası bambaşka bu arada ;D ;D

10. harunnn

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale en baştan sonuna kadar takip ettim çok etkiledi beni ... helal olsun ;)

11. harunnn

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 baştan sona kadar takip ettim , valla ne diyim kutluyorum sizi ;) ;D elinize emeginize sağlık
  12. harunnn

dualband el telsizleri

Ynt: dualband el telsizleri TB3HN saygılar .... ;D ;D ;D

13. harunnn

Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı)

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı) emeğe saygı ;) zevkle izledim , güle güle kullanın ;D
  14. harunnn

Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)

Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw) abi bayıldım aracına :D allah kaza bela vermesin ;)
  15. harunnn

Gezenbilir İzmir; Egekent 2 - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Egekent 2 - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüşü (15 Kasım 2009) çok keyifli bi geziydi ;) ... herşey için teşekkür ederim ;D ;D ;D

16. harunnn

1995 Niva ön Difraniyel Yeni,Valeo Baskı Balata

Ynt: 1995 Niva ön Difraniyel Yeni,Valeo Baskı Balata aracı çok güzel yapmışsınız ;) hidrolik ve 1,7 motor mu ?
  17. harunnn

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009) çok keyifli bi yürüyüştü ;D ;D ayrıca çokta gururlandık ( adamın biri gelmiş üşenmeden 500 metreye dikmiş bayrağımızı ellerine sağlık ) ;)
  18. harunnn

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009) çok güzeldi :D :D :D vakit nasıl geçti anlayamadım ki :P

19. harunnn

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) pazar günleri nöbetim olmazsa her zaman beraberiz ( mesela bu hafta ) ;D ;D ;D ayrıca , çikolatalar için sağolasın buğra abi :o gözümüzü açtı valla parfümün ismi ne ??? :P
  20. harunnn

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) bi yerden başlamak gerekiyordu ;) bende en zor olan günü ( nöbet çıkışı ve hiç uykusuz 25 saat ) :'( seçtim ki sonra devamını getirebileyim diye, ama çok iyi oldu çok iyi geldi yoksa sizleri tanıma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR