Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Musty35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,087
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Dün aklıma gelmişti ama akşam mesaide baktığımda fotoğraflar görünmüyordu.
Bu gün tüm fotoğrafları tekrar yükledim.

Buyrun.
Pazar günü yürüdüğümüz parkurun çok daha uzun bir rotası.
Hemde tek solo.
;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21466.0

TezzMertek' Alıntı:
Sabah 09:20 de başlayan yürüyüşüm akşam 16:00'da otobüse binmemle son bulmuştu.
12:00 - 12:30 arasında öğlen yemeği molası vermiş yaklaşık 6 saatte 17.1 km mesafe katetmiştim.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ömer dostum ellerine ve makinene sağlık...
Ayrıca aramıza yeni katılan Mustafa ve Harun'a da tekrar hoşgeldiniz demek istiyorum (derdiniz neydi pazar günü rahat rahat sıcak yatağınızda yatmak sonra kalkıp güzel bir kahvaltı yapmak varken ne işiniz var delilerle dağ başında,evde otursanıza...: :p )

hepinize kucak dolusu sevgiler ve teke kokuları... :p

TezzMertek' Alıntı:
Nerede o göbek fotosu.?

Tahminen yemek molasından sonra çekilen fotodur.
;D

Bu resimde bi hayli dikkatimi çekti, zayıfları hiç hazetmiyorum ;D

TEZZMERTEK.jpg

O göbek mi .??
;D

Bozdağ FotoğraflarıNı çıkartma arşivden.
;)

TezzMertek' Alıntı:
O göbek mi .??
;D

Bozdağ FotoğraflarıNı çıkartma arşivden.
;)

Hayırrrrrrrrrrrrrrrr... :eek: :eek: dedim ya hazzetmiyorum zayıfları diye... Sahi ben ne zaman zayıflayacam yaaa :-\

bi yerden başlamak gerekiyordu ;) bende en zor olan günü ( nöbet çıkışı ve hiç uykusuz 25 saat ) :'( seçtim ki sonra devamını getirebileyim diye, ama çok iyi oldu çok iyi geldi yoksa sizleri tanıma fırsatı bulamazdım ;D ;D

yaa buğra abi hani arabada teke teke kokarken :p bi parfüm kokusu kapladı ortalığı ne hoş kokuydu yaa ismi ne ? :smiley:

Harun,

O zaman uygun zamanlarında tüm etkinliklerimize bekleriz.
Haftaya Ömer abiniz sizi Cihanbeğendi kanyonuna ve Görece'ye götürecek.

Ertesi hafta da Pınarbaşında beraber olacağız.

harunnn' Alıntı:
yaa buğra abi hani arabada teke teke kokarken :p bi parfüm kokusu kapladı ortalığı ne hoş kokuydu yaa ismi ne ? :smiley:

Harun'cum
Hani bir reklam var, adamın birisi sabah uyanınca bir deodorant sıkıyorda çikolata adam oluyor, sonra bütün yoldakiler bu çikolata adamdan bir parça yiyebilmek için koşturuyorlar,dişliyorlar ve çikolata adamın kolunu koparıyorlar ya... işte o deodorantan...
ismi ne diye sorma inan bende bilmiyorum :smiley:
bugüne kadar da yolda yürürken kopan bir parçam olmadı :p

haaa bugüne kadar hiç çikolataya dönmedim ama dağda da gördüğün üzere çikolata lojistik desteği konusunda uzmanımdır :p

01 Kasım Pazar günü Ömer'in rehberliğinde yapılacak olan etkinliğin sayfası öksüz kalmış arkadaşlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41384.0

:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Yanıt ;
Dosyanın isminde gizli.
;D

[attachment=1]

çözdümm çözdümm.. :smiley:

pazar günleri nöbetim olmazsa her zaman beraberiz ( mesela bu hafta ) ;D ;D ;D
ayrıca , çikolatalar için sağolasın buğra abi :eek: gözümüzü açtı valla
parfümün ismi ne ??? :p

TezzMertek' Alıntı:
Murat hayırdır sofra alışkın olduğumuzdan daha zayıf?yoksa rejimde misin? :D :D :D

Rejimde falan değil :smiley:
Fotoğrafı erken çekmiş
Bende sonradan fark ettim
Konserveler konmamıştı daha sofraya:smiley:

1001420.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR