1995 Niva ön Difraniyel Yeni,Valeo Baskı Balata

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuxexes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,252

yuxexes

Niva^sız yapamam
Yer
kahramanmaraş
Değiştirmediğim parçası kalmadı desem yeridir,Emek verilerek yapılmıştır.4 adet 3 aylık ok-144 arazi lastiği takılıdır,Amatör telsiz mevcuttur.Ön camlar otomatik,dikiz aynaları nikelajlı,koltuklar bej renkli deri döşeme,taban komple ziftli keçe ile ses izalasyonu için kaplandı,çamurluk içleri puturlu boya ile boyandı,jantlar metalik griye boyandı,extra toyota corolla klima fanı takılıkomple egsozt modifiyesi,6 adet halogen sis farı,tavan bajajılada niva armalı yan bantlar,Ön ve arka tampon koruma barları ve çeki demiri ile 4 adet yaz lastiği,jant kapakları beraberinde verilecektir.Motor yağı,difransiyel yağları,sajt yağları,sanzıman yağlarını yeni değiştirdim.

Şanzıman keçeleri-ön difransiyel-triger zinciri ve paletleri-bujiler-buji kabloları-disbürütör-benzin pompası-debriyaj alt merkez-debriyaj üst merkez-VALEO marka baskı balata-volant-şanzıman çatalı-akü-karbüratör-ön akslar-fren balataları-fren diskleri-fren merkezi-arka denge kolları-4 amortisör-hava filtresi-marş dinamosu-şarj dinamosu-lpg kesici-lpg beyini-ön panjur-ön sinyaller-motor kayışı-ön silecek motoru-silecekler ve daha aklıma gelmeyen nice parçalar

Alacak olan arkadaj tamirci nedir sanayi nedir hiç bilmez cunku işi olmaz,Canı cıkmış bir niva alacağına adam akıllı toplanmış bir arac almak daha mantıklıdır.İsteyen arkadaşa ön tekerleri kilirleyebilen kilitli difransiyel gibi çalışan mekanızmada takılıp verebilirim.Böyle toplayıp neden satıyorsun diye duşunen varsa çok para harcadım ben bu araca şuan paramda suyunu çekti artık.FİYATI İNDİRDİM BAŞKADA İNMEM

a.jpg

s.jpg

15407905cge.jpg

Etiketler

Ynt: 1995 Niva ön Difraniyel Yeni,Valeo Baskı Balata

8500 tl fiyat duşunuyorum bana aracın maliyeti 10500 tl ihtiyacım oldugundan satmak durumundayım

Ynt: 1995 Niva ön Difraniyel Yeni,Valeo Baskı Balata

aracı çok güzel yapmışsınız ;)
hidrolik ve 1,7 motor mu ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR