Arama sonuçlarınız

1. I

4 Mevsimlik Çadır

Ynt: 4 Mevsimlik Çadır Ben de biraz önce bu çadırdan sipariş ettim hatta kargoya verdiler bile (K2 adlı siteden) yalnız daha önce Husky Bird kullandığım için neyle karşılaşacağımı az çok tahmin ediyorum. Bu çadır öyle bir konumlanmış ki bir altında Bird (yaklaşık 100 TL ucuz), daha iyisini...

2. I

Kasım ayında Yedigöller ve tulum seçimi

Arkadaşlar, biliyorsunuz ki Yedigöller'in en güzel zamanı Kasım ayı. Onlarca çadır kuruluyor, mutlaka aranızda o ayda giden vardır. Acaba siz hangi tulumu kullanıyorsunuz.Daha önce gittiğimde gece 0- (-2) arası sıcaklıklar gördüm. Büyük ihtimalle daha soğuk da olacaktır ama çadırda kalınacak...
  3. I

Kasım'da Yedigöller, İlk Kamp, İlk Heyecan..

Ynt: Kasım'da Yedigöller, İlk Kamp, İlk Heyecan.. Mete, Sedat ve Haşmet bey ayrıca Zerrin hanım, fotoğrafları beğendiğiniz için çok memnun oldum, teşekkürler. Artık siteyi takip ettiğim için bir daha ki kampınıza belki ben de katılma şansı bulurum. Ayrıca, arazi araçlarını fotoğraflarız, güzel...

4. I

Kasım'da Yedigöller, İlk Kamp, İlk Heyecan..

Belki de çoğu kişinin yaptığı gibi ekipman alma aşamasında, internetten bilgi ararken farkına vardım bu sitenin ve de öğreneceğimi öğrenip bir daha da girmedim. Sonrasında, sitemize şu kadar zamandır girmediniz maili ve geçenlerde Bolu Gölcük'te gördüğüm Gezenbilir logolu bir 4 çekerle tekrar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri