Arama sonuçlarınız

1. ucheniy

Jeep WJ Ön Panel Sökümü

Merhaba Arkadaşlar Jeep WJ de ön panel söktürecek arkadaşlar bu faydalı videoyu izleyebilir. Tabi videoyu izledikten sonra kararları ne olur bilemem :) http://www.youtube.com/watch?v=leskZBor0_o

2. ucheniy

2000 model WJ ye woofer

Ynt: 2000 model WJ ye woofer 4 ohm luk kolona 4 ohm luk direnci paralel baglayarak 2ohm luk kolon elde edebiliriz. ama bu sese nasil etki eder onu bilmiyorum
  3. ucheniy

WJ Orjinal CD çalar degisimi.

Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi. Merhaba arkadaslar Sonradan takilan teyplere direksiyonun arkasindaki butonlar teybe kumanda etmiyor. Bi efsaneye gore ara adaptor varmis, o zaman kumanda edermis ama onu arayip bulacagima bi zahmet elimi uzatip kendim kumanda ederim ;D

4. ucheniy

WJ Orjinal CD çalar degisimi.

Arkaslar WJ aracimdaki orjinal radyo/cd calarimi Pioneer ile degistirecegim.acaba direksiyonun arkasindaki ses ve kanal dugmeleri yeni takilacak cd calara kumanda eder mi?
  5. ucheniy

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü peki yagmur sensoru ile far sensoru arasindaki fark ne? yagmur sensoru yagmur yaginca silecekleri mi calistiriyor? ???

6. ucheniy

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü Evet var, farlari actiginiz kolda en sonra "auto" yazar. bu konumda oldugu zaman hava kararinca yada yada yamurlu bulutlu havalarda farlar otomatik yanar.

7. ucheniy

Kopuk Sanzuman Teli

Ynt: Kopuk Sanzuman Teli Selam Arkadaşlar Sorun teldenmiş. Tele 110$ iscilige 20$ verip degistirttim. tel yaklasik olarak 5mm. ve resmen kopmus. kendimi taktir ettim ;D
  8. ucheniy

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Evet blower sag tarafta toripidonun arka kisminda biyerde kaliyor sanirim. Yanliz dun bi cukura girdim fan tekrar calismaya basladi :)) Biraz gurultulu calisiyor ama olsun, 1-2 ay sonra icabina bakarim.
  9. ucheniy

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Sigortalarin hepsini kontrol ettim, hepsi saglam :( saniyorum gobegi sokup o fana bakmadan sorunu cozemeyecez.

10. ucheniy

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

11. ucheniy

Xls'den Kml ya da Kmz Oluşturma Programı Arıyorum

Ynt: Xls'den Kml ya da Kmz Oluşturma Programı Arıyorum Program bulamadim ama faydali bi link buldum. bu link uzerinden XLS i KML ye cevirebilirsiniz. Yanliz cevirdigim KML yi IGO ya yukleyemedim. onu da cozunce ayrica yazarim. http://www.earthpoint.us/ExcelToKml.aspx
  12. ucheniy

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Arkadaşlar merhaba Biraz önce bende ısıtma sorunu olanlar arasına katıldım ;D 2 gündür orta göbegin arkasındaki fandan garip sesler geliyordu. bu aksam arabayı çalıstırdığımda artık fandan hiç ses gelmez oldu :'( hiç bir şekilde hava üflemiyor. Ağır kış...

13. ucheniy

Xls'den Kml ya da Kmz Oluşturma Programı Arıyorum

Ynt: Xls'den Kml ya da Kmz Oluşturma Programı Arıyorum Aynen bende bundan arıyorum. Tam olaracak Excel'den KML ye cevirecek bi programa ihtiyacım var. Teşekkürler
  14. ucheniy

97 ZJ' de Governor Sensor...

Ynt: 97 ZJ' de Governor Sensor... Sorunun artik governor sensor ve selenoid den olduguna eminim. Bu konuda faydali bi video buldum. http://www.youtube.com/watch?v=TWXaoC3Qi7g Ayrica burada (Belarus) jeep yetkili servisini aradim. selenoid ve sensor 348$ + takmak icin ayrica para...
  15. ucheniy

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen Aracin orjinal kumandasi mi yoksa sonradan takilan alarm kumandasimi? Evram'inda dedigi gibi bi kisa devre sorununa benziyor. yanliz kisa devre kumanda da degil de arabada ki alarmda da olabilir. Benim basima benzer bi olay gelmisti. Motor kapaginin altindaki alarm swich...

16. ucheniy

97 ZJ' de Governor Sensor...

Ynt: 97 ZJ' de Governor Sensor... Arkadaşlar Merhaba Aracımda gözle görülür performans kaybı ve yüksek yakıt harcaması vardı. 2 adet oksijen sensörü değiştirdim ve ECU yu resetledim. Yakıt harcaması normale döndü ve bir çok hata kodu silindi. Elimde 2 tane hata kodu ve devam eden performans...
  17. ucheniy

Kopuk Sanzuman Teli

Ynt: Kopuk Sanzuman Teli Evet, eminim telle bağlı, aşağıda arazi şanzumanın üstünde 4-5cm lik bi kol var tel de o kola bağlı. aşağıdan tel ile kolun bağlantısını söktüm kolu elle haraket ettirebiliyorum. Sanzumanda bi sorun yok ama yukarıdan vites kolunun konumunu değiştirdiçe tel oynamıyor.
  18. ucheniy

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü Lastikler standart, 4x4 cekiste kullanıyorum. 4000cc 6 silindir için 10,9 sn (11 diyelim ) bende ise 19sn (kronometre tuttum) Ayrıca ayrıntılı ve diğer modeller için aşağıdaki link yardımcı olabilir. http://www.wjjeeps.com/engine.htm#SPEED Benim dikkat ettiğim...

19. ucheniy

Kopuk Sanzuman Teli

Ynt: Kopuk Sanzuman Teli 2002 WJ Belarus da yaşıyorum. O yüzden servis ve işinden anlayan usta sıkıntım var.
  20. ucheniy

Kopuk Sanzuman Teli

Arkadaşlar Selam Bugun malesef arazi sanzumanının teli koptu >:( :'( Arabayı kanala alarak altına baktım, tel transmisyon bağlantı noktasına kumanda etmir. Teli bağlantı noktasından çıkardım ve ordaki kolu elimle haraket ettirdim. sanzumanda sorun yok anlayacağınız. Teli takip ettim 1m alttan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri