2000 model WJ ye woofer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,759

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
slmlar 2000 model 4.7 WJ ye woofer takabilirmiyim bi arkadasimizin yazisinda infinity lerin 2 ohm oldugunu okudum wooferlar 2 ohm varmidir yoksa ohm u 4 olan iki tane paralel mi baglamak lazim ve anfinin bir cikisindan + diger cikisindan - uclari alip capraz baglama diye tabir edilen bir baglama sekliyle cozebilirmiyim bu işi

Etiketler
Ynt: 2000 model WJ ye woofer

İki ohm direnci olan bir adet speaker yerine, direnci 4 ohm olan 2 adet speakeri paralel bağlarsanız, direnç 2 ohma düşecektir ve sistem çalışacaktır. ancak kapı içlerine yerleştirme problemi olacaktır. Burada bir adet 4 ohm speaker + 1 ad. 4 ohm tweeter daha az yer kaplayacaktır. Hatta tweeterlar istenirse kapı dışına da takılabilecektir. Önemli olan 2 adet 4 er ohm luk combine bağlantı monte etmektir.

Selamlar,

ben bagaja kutu icine yani kabinli bir sistem dusunuyorum 17 cm lik ufak sadece tok bas vermesi yeterli bu durumda 4ohm luk 2 adet 17 yada daha kucuk bas hoperloru aldigimda anfi bunu kaldiracakmidir acaba yani bahsettigim capraz baglantiyla

4 ohm luk kolona 4 ohm luk direnci paralel baglayarak 2ohm luk kolon elde edebiliriz. ama bu sese nasil etki eder onu bilmiyorum

ZJ lerin speaker sistemlerinin 2 ohm ancak WJ lerin 4 ohm olduğunu duymuştum.

Selamlar,

evet arastirmalar sonucu bende ogrenmistim konuyu uzun zaman once yazmistim ilgilenenlere tesekkur
http://www.wjjeeps.com/radios.htm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR