Arama sonuçlarınız

1. coskuntic

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Selamlar Atilla Bey, Bu gece sayfanızdan haberdar oldum. Bütün yazılanları ve resimleri inceleyeceğim derken gece saat 04 ü bulmuş. Karavan hakkındaki derin bilgileriniz ve el becerinize hayran kaldım. Allah bu maharetlerinizi...

2. coskuntic

Kampçılık hk BELGESEL hazırlıyorum. Katkılarınız lütfen (Akdeniz Tv)

Ynt: Kampçılık hk BELGESEL hazırlıyorum. Katkılarınız lütfen (Akdeniz Tv) Sayın POSEIDON-TR Detay yazınız için teşekkür ederim. Yazınızda belirtilen konulara, yapmakta olduğumuz program içinde değinilmesi düşünülmektedir. Hatırlatma ve önerilerinizi dikkate alacağız. Tekrar teşekkür ve...
  3. coskuntic

Karavan Hakkında Belgesel Hazırlıyor ve Katkılarınızı Bekliyorum

Sayın ERDAL Bey, Sorumlu yöneticilik örneği göstererek konuya gösterdiğiniz ilgi ve alaka için öncelikle TEŞEKKÜR ederim. Bu sayfayı açmamın tek sebebi böyle büyük bir kuruluşun YÖNETİCİ ve ÜYELERİ'nin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak idi. Çünkü; bu sayfalardaki üyeliğimde de görüleceği...

4. coskuntic

Sayın BÜLENT bey, Benim, Sayın Yöneticimiz ERDAL beyle irtibata geçmeme gerek kalmadan ERDAL Bey benle irtibata geçmiş. Lütfetmişler. Saygılarımla
  5. coskuntic

Sayın FERHAT ŞİRİN, Nasrettin Hocanın sen de haklısın dediği gibi, Muhakkak kamp vere karavan hayatının güzelliklerinden bahsetmemiz gerekiyor. Bütün kamp ve karavancı arkadaşların bu tür tatil veya yaşam biçimini seçmeleri sadece ucuzluğundan olduğu için değil. Mesela, Siz neden...

6. coskuntic

Sayın İSMAİL BOYA, Bana amca diye hitap ettiğine göre, sana YEĞENİM diyebilirim artık. Kamp ve karavanla konakladığımız yerlerin sorunlu olduğunu ve gereken önemin verilmediğini yazmışsın. Yerden göğe kadar hakkın var. Bu programda muhakkak bunlara da yer verilecek. Fakat bu konuda...

7. coskuntic

Ynt: Kampçılık hk BELGESEL hazırlıyorum. Katkılarınız lütfen (Akdeniz Tv) Sayın KAMPÇI arkadaşlar, Aynı konuyu içeren sayfayı KARAVAN bölümünde de açtım. Karşılaştırmayı aşağıda veriyorum OKUYAN SAYISI CEVAP VEREN SAYISI...
  8. coskuntic

Ynt: Kampçılık hk BELGESEL hazırlıyorum. Katkılarınız lütfen (Akdeniz Tv) Değerli Dostlar, Şu ana kadar 47 kişi bu mesajımı okumuş. Görüş ve önerilerinizi iki satır da olsa lütfen esirgemeyiniz. Saygılarımla
  9. coskuntic

Dileklerinize katılıyorum. Programda nerede karavan parkı var, şartları neler, beldenin genel durumu ile gerekli diğer bilgiler verilecek Bunların haricinde bu programda nelerin olmasını istersiniz? Lütfen biraz katkı sağlayalım. Saygılarımla

10. coskuntic

Değerli GEZENBİLİR dostlarım, Antalya merkezli uydudan ulusal yayın yapan AKDENİZ TV için 15 bölümlük 35 er dakikalık KAMP ve KARAVAN hakkında belgesel hazırlıyorum. Bu konuda SÖYLECEK SÖZÜ, yetkililere ulaştırılacak ŞİKAYETİ, toplumla paylaşmak istediği FİKRİ, tanıtmak istediğiniz KAMP...

11. coskuntic

Değerli GEZENBİLİR dostlarım, Antalya merkezli uydudan ulusal yayın yapan AKDENİZ TV için 15 bölümlük 35 er dakikalık KAMP ve KARAVAN hakkında belgesel hazırlıyorum. Bu konuda SÖYLECEK SÖZÜ, yetkililere ulaştırılacak ŞİKAYETİ, toplumla paylaşmak istediği FİKRİ, tanıtmak istediğiniz KAMP...
  12. coskuntic

Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun İyi dilekleriniz için bütün dostlara teşekkür ederim. Saygılarımla

13. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Sayın TUGAY58 Yaptığım karavan uzun geziler ile uzun konaklamalara hakikaten çok güzel cevap veriyor. Belgesel hazırlamak gibi bir işte de oldukça uygun. Bazı arkadaşlada, yakıt, büyüklük gibi unsurlarla iyi bir seçim olmadığı...
  14. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Sayın SUAT54 Karavanın satış ilanını görünce karavan sevdasından vazgeçtiğimi zannetmeyin. Mevcut karavanı uygun fiyat bulursam satarım. Ama yenisini de hemen yaparım. Birşeyleri yapmak bana kullanmaktan daha fazla haz veriyor...
  15. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Sayın ERHAN bey, İyi dileklerinize teşekkür ederim. Saygılarımla,

16. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Sayın ERHAN bey, Beğeni ve övgülerinize teşekkürler. Saygılarımla
  17. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Sayın YUSUF bey İyi dileklerinize teşekkür ederim. Allah sizlerede nasip etsin. Sayğılarımla
  18. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Sayın YETKİN Dünyaya bir defa gelebildiğini düşünerek, başkalarını üzmeyecek hayallerini gerçeğe dönüştürmeniz en büyük hakkınız. Kendi karavanınızı yapmanızda yardımcı olabilirsem kendimi mutlu sayarım. Takıldığınız hususlarda tlf um...

19. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Sayın HAŞMET bey, Sigara konusundaki genişçe bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Bu yazınızdan sonra bırakmaya çalıştım ve yaklaşık 4 gün hiç içmedim. Yeme içme dengem bozulduğu için olsa gerek ki; şekerim yükseldi. Tekrar başlamak...
  20. coskuntic

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Bütün mesele GERÇEKTEN niyet etmekte. Sonrasındaki tüyo ise, bir kez bıraktıktan sonra tek bir nefes dahi çekmemekte. Çünkü arkası geliyor. Yazar Mark Twain'e atfedilen bir laf vardır: "Dünyanın en kolay işi sigarayı bırakmaktır. Ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR