Karavan Hakkında Belgesel Hazırlıyor ve Katkılarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan coskuntic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,055

coskuntic

Bütün doğaseverlere sağlıklı güzel geziler
Yer
Antalya
Değerli GEZENBİLİR dostlarım,

Antalya merkezli uydudan ulusal yayın yapan AKDENİZ TV için 15 bölümlük 35 er dakikalık KAMP ve KARAVAN hakkında belgesel hazırlıyorum.

Bu konuda SÖYLECEK SÖZÜ, yetkililere ulaştırılacak ŞİKAYETİ, toplumla paylaşmak istediği FİKRİ, tanıtmak istediğiniz KAMP YERLERİ ve belgeselde olmasını istediğiniz KONUSU olanların bu sayfalardan benimle irtibata geçmesini arzu etmekteyim.

Doğayı seven, kamp ve karavancılıga gönül veren siz değerli dostların bu program karşısında ilgisiz kalmayacagınıza inanıyor ve değerli katkılarınızı bekliyorum.

Ali Coşkun - 0 533 514 50 40

Etiketler
Güzel bir girişim kutluyoruz.

Karavancılık en güzel Turizm etkinliğidir. Dertlerimiz de çok, isteklerimiz de.
Bir istekle başlayalım, keşke her il ve ilçede karavan parkı olsa. :smiley:

fsirin' Alıntı:

Hatta bunlar Belediyelerin kontrolün de olsa.... İşletmeciliği de dahil belediyeler yapsa.

Dileklerinize katılıyorum.

Programda nerede karavan parkı var, şartları neler, beldenin genel durumu ile gerekli diğer bilgiler verilecek

Bunların haricinde bu programda nelerin olmasını istersiniz?

Lütfen biraz katkı sağlayalım.

Saygılarımla

Supergezgin Yani federasyon başkanımız Erdal bey le iletişimi geçilirse size çok değerli bilgiler verecektir.

Kolay Gelsin Ali Amca.. Umarım güzel bir çalışma olur, Kamping yerlerinde bir çok nokta sorunlu..
Karavan lı ve çadırlı kamp noktalarına gereken önem verilmiyor. Başarılar diliyorum.

Bir de programda karavancılığın sorunlarından daha çok güzellikleri ve güzel yanlarının verilmesi lazım.
Şu an karavancılık yapanların neden karavan kullanıyorlar, onun verilmesi lazım. :smiley:

Ali bey,

15 bölüm ve 35 dakikalık bir dizinin içeriğinin ve senaryosunun çok iyi hazırlanması gerekiyor.

Böyle bir dizi kısmen belgesel, kısmen sorunlar ve çoğunlukla karavancılığın tanıtıldığı ve sevdirildiği bir dizi omalıdır. İçerik akıcı olmalı ve sorunlar yaşanan olumsuzluklarla özdeşleştirilerek eğitici ve olumlu tenkitlerle verilmelidir. Örnek: Kamp dışı bir konaklamadan sonra atık sularını kaldığı yere boşalttığı takdirde arkasından diğer karavancıların yaşayacağı olumsuz tepkiler bir senaryo dahilinde anlatılmalı, kuru nasihat ve tenkid olmamalıdır. Yine sorunlar peş peşe sıralanmamalı, uygun bir dağılım ile tüm dizi boyunca seyirciye ve ilgililere duyurulmalıdır.

Ayrıca isteseniz sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi içeren bir yazımızı size gönderebilirim.

Saygılarımla

Sayın İSMAİL BOYA,

Bana amca diye hitap ettiğine göre, sana YEĞENİM diyebilirim artık.

Kamp ve karavanla konakladığımız yerlerin sorunlu olduğunu ve gereken önemin verilmediğini yazmışsın. Yerden göğe kadar hakkın var.

Bu programda muhakkak bunlara da yer verilecek. Fakat bu konuda başınızdan geçenleri, fikirler ile istekleri de açıkça bildirmenizde fayda var.

Saygılarımla,

Sayın FERHAT ŞİRİN,

Nasrettin Hocanın sen de haklısın dediği gibi,

Muhakkak kamp vere karavan hayatının güzelliklerinden bahsetmemiz gerekiyor. Bütün kamp ve karavancı arkadaşların bu tür tatil veya yaşam biçimini seçmeleri sadece ucuzluğundan olduğu için değil.

Mesela, Siz neden karavancısınız bunu bana yazarsanız daha fazla yardımcı olursunuz.

Saygılarımla,

Sayın BÜLENT bey,

Benim, Sayın Yöneticimiz ERDAL beyle irtibata geçmeme gerek kalmadan ERDAL Bey benle irtibata geçmiş.

Lütfetmişler.

Saygılarımla

Sayın ERDAL Bey,

Sorumlu yöneticilik örneği göstererek konuya gösterdiğiniz ilgi ve alaka için öncelikle TEŞEKKÜR ederim.

Bu sayfayı açmamın tek sebebi böyle büyük bir kuruluşun YÖNETİCİ ve ÜYELERİ'nin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak idi.

Çünkü; bu sayfalardaki üyeliğimde de görüleceği gibi karavan konusunda henüz bir yıllık bir hayatım olmasına rağmen kampçılık hususunda hiçbir yaşantım olmadı.

Sizlerdeki bu birikimler sayesinde hazırlayacağım BELGESEL;
-- daha gerçekçi,
-- daha bilgi yüklü,
-- daha yol gösterici
-- daha çözüm sunucu
olacaktır.

Bu bakımdan bütün öneri ve yazılarınızı acilen bekliyorum.

Saygılarımla,

Ynt: Karavan Hakkında Belgesel Hazırlıyor ve Katkılarınızı Bekliyorum

Biz niye karavancı olduk?

Herkesin ayrı bir nedeni vardır. Her ne kadar aracımız ilk bakışta karavana benzemese de, bizim karavancı olmamızın nedeni; "bağımsız ve özgür gezileri, yeterli bir konfor ile sağlamasındandır".

Belgesel kakında bir ilermeme varmı acaba.

Ali ağbey, çalışmanda başarılar temenni ederim. Belgeselde uygunmudur bilemiyorum ancak, belgesel vasıtasıyla yetkililere belki sesimizi duyurabiliriz diye düşünüyorum. Konu, motorkaravanlara uygulanan anlamsız, haksız muayene süresi. Bu uygulamanın mutlaka 2 seneye çıkartılması gerekir düşüncesindeyim.

fsirin' Alıntı:

Çok büyük bir yatırım ve personele de ihtiyaç yok, Almanya'da normal park alanında bir kaç karavan yeri ayırıp bir de pis su için otomat koymuşlar. O sayede hiç görmeyeceğimiz köylere bile turist çekmiş oluyorlar hem.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR