Arama sonuçlarınız

1. alibey1

Suzuki Vitara Çeki Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri o kadar araç alım satımını noter kanalı ile gerçekleştirdim ama ilk defa belirttiğiniz biçimde ikamet adresimdeki bölgeden plaka çıkarma zorunluluğu olduğum sorunu ile hiç karşılaşmadım sanırım siz şanssız sınız... :(

2. alibey1

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) katılıyorum dehşet ilgi görür woswos çular kadar olamıyoruz :))
  3. alibey1

Termostat Arızası mı?

Ynt: Termostat Arızası mı? sayın oğuz bey öncelikle yazı hatası için özür dilerim uyarınıza ve yardımlarına çok teşekkür edereim... sizden öğrenmek istediğim termostatın algılayıcı ucunu belirttiğiniz hortum içerisine montajını yaptığımızda hortum içersindeki hareket etmekte olan suyun...

4. alibey1

Termostat Arızası mı?

Ynt: Termostat Arızası mı? BENDEKİ ARAÇ 1.6 JLX ISI MÜŞÜR BAĞLANTI YERİ SİZİN ARACINIZIN KİNDEN DAHA FARKLI YİNEDE BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER
  5. alibey1

Termostat Arızası mı?

Ynt: Termostat Arızası mı? BENDEKİ ARAÇ 1.6 JLX ISI MÜŞÜR BAĞLANTI YERİ SİZİN ARACINIZIN KİNDEN DAHA FARKLI YİNEDE BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER

6. alibey1

Termostat Arızası mı?

Ynt: Termostat Arızası mı? sayın oğuz1134 aracınıza montajını yapmış olduğunuz 2. ısı göstergesinin yapımını anlatıp fotoğrafını çekermisiniz bende yaptırmayı düşünüyorumda ustaya fikir olması baadında sizden rice ediyorum iyi günler.

7. alibey1

Suzuki Vitara 1.6 JLX Yağ Yakma Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Yağ Yakma Sorunu inanın bu derece bilgi dolu insanları bu sitede bulmuş olmama çok seviniyorum dediklerinizi tek tek yapacağım öncelikle kompresyon ölçümü ile başlıyacağım . ilginize çok teşekkür ederim
  8. alibey1

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Yağ Yakma Sorunu ilk çalışmada koyu mavi duman atımı gerçekleşiyor bir kaç dk sonra duman rengi yok oluyor ama çiğ bir koku gelmeye devam ediyor..
  9. alibey1

merhaba arkadaşlar aracım su eksiltme sorunu sebebiyle kontrole götürdüğümde usta motor üst kapağının sökülerek kontrol edilmesi ve conta değişiminin gerçekleşmesini belirtti kapak kontrol için kapakçıya götürüldü yapılan basınç testinde kapakta tamiri mümkün olmayan bir bölümde küçük bir çatlak...

10. alibey1

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) teşekkür ederim erdin bey hoş bulduk ...

11. alibey1

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları son araç çok sevimli olmuş o lastikler hangi ölçülere sahiptir acaba ..
  12. alibey1

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Ali Sak.............................( Suzuki Vitara - 1993 ) Bursa

13. alibey1

Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz samurai tavsiye ederim
  14. alibey1

Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?..

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. sizce kalıcı çözüm ne olmalı merak ettim şimdi o zaman tamir ettirmiyeyim .
  15. alibey1

Vitara Ayna

Ynt: Vitara Ayna inanın bu şekil bir yaklaşım sergileyerek dostane tavırlar içerisinde yardım etme çabalarınız beni müteşekkir ediyor sayın hudev sorunu çözemez isem size tekrar yazıcam herşey için teşekkür ederim

16. alibey1

Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?..

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. ben aracın şaftını söktürdüm istavrozlarda bir sorun çıkmadı kontrolör usta bana diferansiyel tamir bakım işi ile uğraşan bir usta tavsiye etti ve bana onun yalancısıyım taş çatlasın 200-300 ytl paranı alır dedi ..
  17. alibey1

Vitara Ayna

Ynt: Vitara Ayna ilginize çok teşekkür ederim sayın hudev tanıdığım bir elektrikçi arkadaşa götürmüştüm aracı yaptığı yüzeysel bi incelemeden sonra sorunun kontrol düğmesinde olduğunu ve değişmesi gerektiğini bana aktarmıştı ben bu aracı alalı 5 ay oldu ve sadece alındığı gün ayna kontrol...
  18. alibey1

31-10.5-15 Mt Goodyear Wrangler

Ynt: 31-10.5-15 Mt Goodyear Wrangler lastik resimlerini eklerseniz daha detaylı inceleme fırsatı bulabiliriz

19. alibey1

Vitara Hararet Sorunu

Ynt: Vitara Hararet Sorunu eee maaşallah bizim vitara merakı epeybi pahallıya mal olucak anlaşılan desenize :)
  20. alibey1

Vitara Ayna

Ynt: Vitara Ayna arkadaşlar benimde ayna kumanda ünitesi arıza yaptı en uygun nasıl tedarik edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri