Arama sonuçlarınız

1. alikadererol

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Merhaba Murat Öz. benim marmot wave IV tulumum regular size ve boyu 186 cm... aynı modelin long versiyonu da 2 metre civarında... ben en fazla bu tulumu kışın sülüklügöl veya kış bisiklet turlarımda kullanırım.. eğer kış dağ kampı yapmak istersem de bir kaz...

2. alikadererol

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Merhaba, deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. elbette ben bir amatör kullanıcıyım ve doğa sporlarında kullanılan malzemelerin ekipmanların özelliklerini anlamaya çalışıyorum. bu yorumunuzda siz 1.82 cm boyunuza göre uyku tulumunuzun 2.00 cm olduğunu...
  3. alikadererol

Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı? "uyku tulumu seçerken" başlıklı birçok yazı okudum. ve önemli bilgiler edindim ancak bu yazılarda uyku tulumunun kullanıcısının boyu ve tulumun boyunun karşılaştırmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yoktu. ben kış için bir tulum araştırması...

4. alikadererol

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi elbette "uyku tulumu seçerken" başlıklı birçok yazı okudum. ve önemli bilgiler edindim ancak bu yazılarda uyku tulumunun kullanıcısının boyu ve tulumun boyunun karşılaştırmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yoktu. ben kış için bir tulum araştırması yaptığımda...
  5. alikadererol

Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?..

Ynt: Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?.. marmot twilight 2 Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006 Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test kullanıcılarımızın Everglades, Glacier...

6. alikadererol

Çadır Hakkında Bilgi ?..

Ynt: Çadır Hakkında Bilgi ?.. marmot twilight 2 Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006 Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test kullanıcılarımızın Everglades, Glacier ve Big Bend deki...

7. alikadererol

3 Çadır Arasındayım Hangisini Seçsem

Ynt: 3 Çadır Arasındayım Hangisini Seçsem marmot twilight 2 Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006 Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test kullanıcılarımızın Everglades, Glacier ve Big...
  8. alikadererol

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi marmot twilight 2 Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006 Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test kullanıcılarımızın Everglades, Glacier ve Big Bend deki seyahatlerinde...
  9. alikadererol

Çadır Analiz Sonuçları

Ynt: Çadır Analiz Sonuçları marmot twilight 2 Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006 Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test kullanıcılarımızın Everglades, Glacier ve Big Bend deki...

10. alikadererol

Çadır ve Uyku Tulumu Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Hakkında Yardıma İhtiyacım Var ...marmot twilight 2 de olabilir Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006 Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test...

11. alikadererol

Eusebio Marka Troll-b Çadır için Fikirlerinizi Alabilirmiyim

Ynt: Eusebio Marka Troll-b Çadır için Fikirlerinizi Alabilirmiyim marmot twilight tavsiye ederim... Backpacker Dergisi En iyi ürün Mart 2006 Bu farklı tasarımlı dome çadır, iç hacim, su geçirmezlik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi 2 kişilik, 3+ mevsim kullanımına uygun model. Test...
  12. alikadererol

Husky - The North Face Karşılaştırması

Ynt: Husky - The North Face Karşılaştırması ..husky fighter ile marmot twilight 2 yi karşılaştırabilirsiniz. fiyatları birbirine çok yakın.... böylesine profesyonel ve yüksek zorluk derecesinde bir etkinlikte bütçe konusunda çok rahatsam elbette north face tercih ederim. marmot twilight 2...

13. alikadererol

Ekstrem Çadır Yardımı

Ynt: Ekstrem Çadır Yardımı ....marmot twilight 2 ve diğer marmot seçeneklere bakın lütfen...
  14. alikadererol

Husky Uyku Tulumu Hakkında

merhaba, önümüzdeki hafta bisikletimle ege bölgesine doğru bir tura çıkacağım ve bugünler için bir uyku tulumuna ihtiyacım vardı. ve dün karaköy atlasa husky enjoy almaya gittim. malesef hem uyku tulumunun bana göre olabilecek uygun boyu kalmamıştı hem de boyutları bisiklette taşımak için...
  15. alikadererol

Boyumuza Göre Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Boyumuza Göre Uyku Tulumu Seçimi ....bu konuyu açarken elbette "uyku tulumu seçerken" başlıklı birçok yazı okudum. ve önemli bilgiler edindim ancak bu yazılarda uyku tulumunun kullanıcısının boyu ve tulumun boyunun karşılaştırmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yoktu. ben kış için bir...

16. alikadererol

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? ....temizliği yapılmaz ve korunmazsa leatherman de paslanır.. ıslak kapatıp bırakırsanız paslanır, tuzlu sudan mutlaka uzak tutmak gerek veya tuzlu suya maruz kaldığında çabucak tatlı suyla yıkayıp kurutup öyle kapatmalı.... pahalı diye paslanmamasını beklememek...
  17. alikadererol

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi ....boreal atlas 4 yıldır kullandığım ve benim ayak yapıma çok uygun kalıbı olan bir bot... hatta bir tane de yedek alsam mı diye düşünüyorum... atlas kendi klasmanında bir klasik.. diğer markalarla karşılaştırma bile yapmak bence boşuna... ayağınıza uygun ve rahat...
  18. alikadererol

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? leatherman wave benim el ölçülerime göre en rahat kullandığım modeldir... keyifle kullanıyorum hatta kulanmak için bahaneler buluyorum... bir tür kesici ve işe yarar oyuncak gibi..:)

19. alikadererol

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi ...rüzgara karşı dayanıklılıkta marmot twilight 2 de iyi bir alternatif... bunu da değerlendirmeni öneririm...
  20. alikadererol

Boyumuza Göre Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Boyumuza Göre Uyku Tulumu Seçimi moderatör Ender Kurutlu'nun bir yazısından şöyle bir alıntı yapıyorum uyku tulumunun boyuyla ilgili...... "Tercih edebilirsiniz. Burada esas kriter Tulumların boylarıdır. tulum alırken boylarını kendi boylarınıza uygun alın altta çok boşluk kalmasın yoksa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri