Arama sonuçlarınız

1. B

l200 astc mi super select mi

Ynt: l200 astc mi super select mi Tesekkurler basinc ve yukseklik bilgilerini veriyo sanirim sadece yeni kasalar yeni kasa die konustugum 2007 den uzun kasaya kadar olan modeller

2. B

Ynt: l200 astc mi super select mi Eski kasa l200 lerde olan analog egim gostergesi yeni kasalarda varmi varsa sadece 4 cekerlerdemi var
  3. B

Ynt: l200 astc mi super select mi Cok tesekkur ederim hocam gercekten cok aciklayici oldu bunuda anladim ogrendim simdi bu ozelliklerde boyle bir pick-up varken baska pick up almak dogru gelmiyo bana hem orta kilit hem arka kilit gercekten cok guzel ozellikler

4. B

Ynt: l200 astc mi super select mi Iyi aksamlar ustatlar abiler ben bu konuyu arastiriyorum astcyi anladim esp sisteminin benzeri bir model anladigim kadariyla ama bu 4x4 l200 lerdeki orta kilit arka kilt ve r/d lock sistemini anlayamadim hangi konumda orta kilit devreye giriyo r/d lock...
  5. B

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot mert abi hadi artık ya sabırsızlıkla bekliyorum yeni bi şeyler yapmanı defalarca baştan alıp okudum bu l200 bigfoot bölümünü hepsini ezberime aldım askere gidip gelecem bu kasa bi l200 alıp senin arabanı kopyalayacam tabi iznin olursa:) o süreçte sana danışacam arada bi...

6. B

Bu Hilux Nasıl Yapılır?

Ynt: Bu Hilux Nasıl Yapılır? BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER BU KASA Bİ 4X4 HILUXUMUZ VAR AMA ARABA ORJİNAL HALİYLE Bİ SKYSTAR,NAVARA VEYA Bİ D-MAX KADAR GÖZ ALICI DURMUYO SİTEDEKİ YAPILMIŞ HILUXLERE BAKIYORUM GERÇEKTEN ÇOK İYİ GÖZÜKÜYOLAR OFF ROAD TAMPONLARI BANA GÖRE DEĞİL MESELA AMACIM BAYA Bİ...

7. B

Bu Hilux Nasıl Yapılır?

BU ARACA KAC İNÇ YÜKSELTME UYGULANMIŞTIR BU YÜKSELTMEYİ YAPMAK İÇİN HANGİ PARÇALAR KULLANILMALIDIR BİRDE BU BÜYÜK ÇAMURLUKLAR TÜRKİYEDE VARMI YADA GETİRTİLE BİLİNİRMİ KISACASI TÜRKİYEDE BU ARACI NASIL YAPARIZ BİLGİLİ ARKADAŞLAR BİLGİSİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri