Arama sonuçlarınız

1. U

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İnsel bey, yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. İlgilendiğim araçta parça problemi yaşayacağım anlaşıldı. Dizaynını çok beğendiğim halde, hem eski hem de Türkiye'de çok nadir bulunan ve parçası...

2. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Değerli arkadaşlar; Alp, Levent, Enver, Cem ve Cavit beyler, Uyarılarınızdan, verdiğiniz bilgilerden ve forumlardaki paylaşımlardan kamper işinin bir iç inşaat işi olduğunu ve inşa edilen evin de sürekli 8-10 şiddetinde hatta...
  3. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arkadaşlar güney karavan (Ankara) hakkında görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. www.guneykaravan.com Panelvan içinin karavana dönüştürülmesi (beyaz ve elektronik eşya hariç) için 5.000 TL gibi bir fiyat vermişler. Makul mü sizce...

4. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba arkadaşlar, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-volkswagen-lt-28-genis-ferah-bir-arac-isteyenlere-1986-mod/detay linkindeki aracı 3 veya bazen 4 kişilik ailem ile kullanmayı düşünüyorum. Bu aracın...
  5. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım [attachment=1] Cem bey çok teşekkür ederim bilgiler için. Bu işte çok fazla ince nokta var gerçekten. Tavsiyelerinizi dikkate alıcam. Hoşçakalın, görüşmek üzere.

6. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arkadaşlar merhabalar, Sanırım gezileriniz başlamıştır. Tadını çıkarın baharın.. Otokaravan aramalarım devam ediyor. Ancak bütçeme göre internetten bulabildiklerim hep 80'li 90'lı yillara ait araçlar. Karavan kısmı bakımlı olsa...

7. U

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Selamlar doğa severler ve karavancı dostlar, Baharla birlikte hepimizde hareketlenme başlıyor. Gezi programlarını duymak ve paylaşımlarınızı izlemek bile insanı olaya katılmış gibi heyecanlandırıyor. Motokaravan almaya karar verdiğim için 2 ayak ve...
  8. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Cem bey, Enver bey çok teşekkur ederim. Gerçekten karavan hakkında tahmin ettiğimden daha çok bilginiz varmış:) Anlayış eksikliğim için kusura bakmayın. Ben de aracın sahibi ile konuştum. Çok detaylı düşünerek aracı kendinin...
  9. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hoş bulduk Cem bey, Önerdiğiniz topici inceledim. Karavan yapmı ve iç dizaynı ile ilgili bilgileri inceledim. Teşekkür ederim. Ancak benim öğrenmek istediğim ; www.karavan.gen.tr/advert_detail.php?ID=43 linkinde satılık ilanı...

10. U

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhabalar, Motokaravancı olma hayali taşıyan yeni bir site üyesi olarak, bir ilanda bulduğum ve aşağıda linkini verdiğim motokaravan hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isterim. İlginize ve emeklerinize şimdiden teşekkür ederim...

11. U

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldin mesajı gönderen arkadaşlar; Cavid bey, Levent bey, Şükret bey ve Kenan bey; iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Aramalarım devam ediyor. İşten arta kalan zamanlarımda ancak internetten bulabildiklerime telefon edip önbilgi almakla geçiyor şimdilik...
  12. U

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cavid bey merhaba, Hoşbulduk. İlginize teşekkür ederim. Evet sahibinden.com ve internetteki diğer ulaşabildiğim ilanları inceliyorum. Bir tanıdık tavsiyesi olmadan uzaktan böyle bir işe girmeye çekiniyorum. Bu nedenle önce gezenbilir dostlarının tavsiye edecekleri...

13. U

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Gezenbilir üyelerine selamlar, Ben Uğur Tandoğan, 49 yaşındayım, Kuşadası'nda ikamet etmekteyim. Uzunca bir süredir fırsat buldukça dağ yürüyüşleri ve kampçılık yapıyorum. Sualtı ile de ilgili olup kendi çapımda bir motosiklet kullanıcısıyım. Forumlardaki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.