Arama sonuçlarınız

1. dolunay54

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) teşekkürler bilgilendirme için

2. dolunay54

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) bir aksilik olmassa bende katılacam bu etkinliğe bolu ile kamp yapılacak yer arasındaki yol nasıl acaba mutlaka arazi aracı şart mı otomobil ile gelebilirmiyiz teşkrler
  3. dolunay54

Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü

Ynt: Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü çok nadirde olsa gündüzleri gezerler genellikle gece dolaşırlar ama yavrulu ayı gördüğünüzde gemen oradan uzaklaşın çok tehlikeli olurlar fotoğraflar için tşkkürler

4. dolunay54

Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü

bugün soğucak yaylasına yaptığmız gezide yaylanın doğu kısmında yayla ile gümüş deresi arasında ki bir vadide değişik enstanteneler yakaladım onları sizinle paylaşıyorum gezimiz esnasında karşımıza bir anda kurt zannettiğim iki tane husky cinsi köpek çıktı.boyunlarında tasma vardı zannedersem...
  5. dolunay54

Karda Soğucak Yaylası Tırmanışı (14 Şubat 2010)

Ynt: Karda Soğucak Yaylası Tırmanışı (14 Şubat 2010) çok fotoğraf çekme şansım olmadı ama soğucak yaylasının pamukova yani güney tarafında bir vadide uzun pozlama çalışması yaptım karların erimesi ile sular çok çoşkulu akıyor sakin olan yerlerden bir kaç birşey yaptım .....

6. dolunay54

Ynt: Karda Soğucak Yaylası Tırmanışı (14 Şubat 2010) arkadaşlar soğucak yayla yolunda bugün itibari ile kar yoktu bugünde ordaydım:)) hafta içerisinde esen lodos ile yoldaki karlar erimiş durumda sadece yayla girişinde düzleme denen mevkide 10 cm kadar kar var oda lokal kuzeybakar gölge...

7. dolunay54

haftasonu bir kar yürüyüşü için soğucak yollarına düştük ilk 5 km de kar yoktu 7.8. km lerden sonra yer yer kar başlıyor 1 m ye kadar kuzey bakarlı gölge alanlarda kar yüksekliği vardı araç ile bir noktaya kadar ondan sonra en iyi arkadaşlarım dan biri olan hedik ile devam:)) güzel bir gün oldu...
  8. dolunay54

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selam arkadaşlar , Atilla EKER Sakarya dan kendimi bildim bileli yürüyorum özellikle doğada yürümeyi seviyorum ,böyle bir site arıyordum ne zamandır siteyi hazırlayanlara çok teşekkürler etkinliklerde buluşmak dileğim ile....
  9. dolunay54

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. ali bey heycanla takip ediyorum gezinizi fotolar için çok teşekkürler böyle bir yola çıktığınız içinde sizi tebrik ediyorum.ben sakarya sapanca dayım buradan geçerseniz sizinle tanışmak isterim tel im 0533 223 7666 herzaman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri