Karda Soğucak Yaylası Tırmanışı (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dolunay54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,981

dolunay54

yürüyelim arkadaşlar
haftasonu bir kar yürüyüşü için soğucak yollarına düştük ilk 5 km de kar yoktu 7.8. km lerden sonra yer yer kar başlıyor 1 m ye kadar kuzey bakarlı gölge alanlarda kar yüksekliği vardı araç ile bir noktaya kadar ondan sonra en iyi arkadaşlarım dan biri olan hedik ile devam:smiley:) güzel bir gün oldu yaylanın ortasında da fazla kar yoktu günümüzü sucuk ile ödüllendirdik:smiley:))

foto 071.jpg

foto 073.jpg

foto 077.jpg

foto 081.jpg

foto 087.jpg

Etiketler
Ynt: Karda Soğucak Yaylası Tırmanışı (14 Şubat 2010)

Merhabalar,sucuklar sanırım pişince daha güzel görünecek. Şaka bir yana İzmirimizde daha kar, hatta soğuk bile görmedik desem yeridir.Selamlar.

fotoğraflar az geldi daha fotoğraf yokmu. :D :D emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler

hocam guzel gezi karin başladigi yeri yazabilirmisiniz. selale kavsagini geçtiniz mi? birde bir metre kar demissiniz yolun tamamindami yoksa yamaç tarafdami. kastirilirsa çikilirmi?

araç düzlemelere kadar çıkabiliyor mu? biz de aynı güzergahı kullanıp soğucak a çıkıp barakada 1-2 gece konaklayıp iniyorduk.bu sene nasip olmadı ama bizden başka da çıkan olacağını zannetmiyordum açıkçası.umarım keyifli bir gezi olmuştur.

Hediklere çok ihtiyaç olmamış gibi görünüyor ?

Arkadaşım paylaşımın güzel, devamını bekliyoruz...........Teşekkürler.

Sayın Dolunay54 daha fazla fotoğraf ve detaylı bilgi verirseniz seviniriz.Bu günlerde oraya çıkamayı düşünen bir çok insan var.En azından sizin bilgileriniz bize rehber olur.Selamlar..

arkadaşlar soğucak yayla yolunda bugün itibari ile kar yoktu bugünde ordaydım:smiley:) hafta içerisinde esen lodos ile yoldaki karlar erimiş durumda sadece yayla girişinde düzleme denen mevkide 10 cm kadar kar var oda lokal kuzeybakar gölge yerlerde yalnız karların erimesi ile 4-5 yerde neredeyse tekerlek boyunda çamur birikintileri var bu bağlamda 4 çeker olmayan normal araçların burada işi hayli zor gözüküyor onun haricinde soğucak yaylası içerisindede kar yok fakat yaylanın meydanında bulunan çam ağaçlarının kesildiğini gördüm orman işletmesinin niçin böyle bir karar aldığını anlayamdım buna biraz canım sıkıldı saygılar....

çok fotoğraf çekme şansım olmadı ama soğucak yaylasının pamukova yani güney tarafında bir vadide uzun pozlama çalışması yaptım karların erimesi ile sular çok çoşkulu akıyor sakin olan yerlerden bir kaç birşey yaptım .....

1.jpg

3.jpg

3a.jpg

yayla2-135w.jpg

yaylakışn.jpg

Soğucak'ta Kar miktarını merak ederken bu gezi bilgisi gayet iyi oldu. Yayladaki kar epey azalmış..Paylaşım ve bilgiler için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.