Arama sonuçlarınız

1. S

Araç Üstü Çadır

Ynt: Araç Üstü Çadır Selamlar, Araç üstü çadırımı gezenbilir üyesi bir dostumuza sattım,ilgilenenlere teşekkürler. Araç üstü bagaj hala mevcut. Saygılar Semih Küçüksolak Bodrum 0555 5997739 (24 saat açık) 0532 4636136

2. S

Araç Üstü Çadır

Ynt: Araç Üstü Çadır Herkese selamlar, İlan Panosuna resim eklemeyi beceremediğim için buraya yazıyorum yanlış bişey yapıyorsam da kusuruma bakmayın lütfen. Kullanmadığım araç üstü çadır ve araç üstü bagajımı satmak istiyorum.Çadır yağmur ve soğuk geçirmez olup 2 yada 3 defa...
  3. S

Emsalsiz İtalyan 8.30 mt.Fiber Tekne

Ynt: Emsalsiz İtalyan 8.30 mt.Fiber Tekne Selamlar, Her türlü deniz ve hava şartlarında yol alabilen,usta denizcilerin batmayan tekne dedikleri filika nın üzerine uygulanmış bir model sanırım doğrumudur ? Göründüğü kadarı ile sağlam ,dengeli ve denizci bir tekne. Şu an sadece balıkçılık...

4. S

Rodajın İncelikleri...

Ynt: Rodajın İncelikleri... Selamlar, Arkadaşımızın yazdıklarına tamamen katılıyorum,sadece birkaç ekleme yapacağım.Bugüne kadar (özellikle son 15 yıldır) 6 tane sıfır motosiklet aldım sattım,7-8 arkadaşımın aldığı sıfır motosikletin de ilk km.lerini (rodaj dediğiniz) ben yaptım.Bunların...
  5. S

Africa Twin

Ynt: Africa Twin Doğrudur Murat Hocam fakat işi bilirseniz yolda bırakacak bir arıza değildir şöyleki,en kötü ihtimalle pompaya giren ve çıkan hortumları birbirine bir ara boru marifetiyle bağlayabilirseniz gideceğiniz yere götürür. Orijinali saçma sapan bir para (pahalı) olup,Mitsubishi...

6. S

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları 900 Rica ederim bilgi paylaşınca değerli olur ve acizane bildiklerimi aktarmak keyif veriyor.XT 500 Yamaha eski ama gerçek bir efsanedir yanılmıyorsam Türkiye de bir tane hala yürüyen var bir yurt içi motosiklet seyahatim de gördüm ama nerede olduğunu hatırlamıyorum...

7. S

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları 1979 Yılında yapılan ilk Paris-Dakar ı Fransız sürücü Cyril Neveu ile kazanan motosiklet tir ayrıca. Lütfen ukalalığımı bağışlayın,o yıllarda daha yeni yetme motosikletçi ve 125 cc.Honda kullanıcısı olarak zar zor elimize geçen Avrupa dergilerindeki resimleri odamın...
  8. S

Africa Twin

Ynt: Africa Twin Selamlar, 1988 yılından,2003 yıına kadar seri üretimi yapılan (88 ve 89 mod. 650 cc. idi 90 dan itibaren 750 cc. ve 63 HP) , 3 ü peşpeşe olmak üzere 5 defa Paris-Dakar kazanan, kullanıcılarını (ben dahil) kendine her şartta ve koşulda sorunsuzluğu ve sağlamlığı ile hayran...
  9. S

Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? Merhaba, Size hem hesaplı,hemde çok iş görebilecek motosiklet gerekli..YBR lerin,Titan ların , düzgün ve ucuz ikinci eli de olur.. XL 200 fena değil fakat sıfırlarını öyle gereksiz saçma bir fiyata sattılar ki,ikici eline de olmayacak...

10. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Öncelikle 33 yıldır motosikletçiyim,sökerim,takarım,gazlarım,alırım,satarım, arada yarıştırırım çok uzun yollar yaptım ama şimdilerde en çok doğaya kaçmak,orada gazlamak için kullanıyorum..Zaman içinde elimden geçen 4x4 lere çok zahmet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri