Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum
TEŞEKKÜR EDERİM. bU MODELLER BAYA GÜZEL. Hoşuma gittiler. Dihatsuların arabalarıyla karşılaştırabilirmiyiz bunları
Suzikilerin bagaj hacmi baya küçük geldi bana.Ya ben şöyle eşimle arabaya atlayıp uzun geziler yapmayı severim. Yani bagajı o açıdan çok küçük. Siz diyeceksiniz ki çok şey arıorsun walla ben gönlümden geçen arabayı land rover freelander...
Suziki derken daha net bir modelini söylermisiniz? bu konuda bilgim olduğunu sanırdım ama bu siteyle tanıştıkdan sonra hiç birşey bilmediğimi anladım
Arkadaşlar 25000tly kadar olabilecek bir araç bakıyorum. Aslında ilk önce honda hvr die düşünmüştüm ama modeli biraz yüksek bişiye bakınca bütçemi aşacak. Hem vergisi uygun hem yakıtı uygun bir aaç ne olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Hem şehirde hemde arazide kullanabileceğim birşey...
Ynt: Honda HR-V
Arkadaşlar. Bende honda hvr almayı düşünüyorum. Okuduğum yorumlar genelde beni cezbetti. Ancak son yazan arkadaş kolay takla atabilir ve kontrol kaybı ve deformasyondan bahsetmiş. Bunlar doğru mu veya ne kadar etkiler arabayı. honda olmasından dolayı ben o kadar kötü sonuçlar...