Arama sonuçlarınız

1. B

Şile - Hacıllı Yakınlarında Kamp ( 29 Mayıs 2010)

Ynt: Şile - Hacıllı Yakınlarında Kamp ( 29 Mayıs 2010) Gercekten cok guzel yerler. Ancak sanirim normal bir arabayla gidilebilecek yerler gibi durmuyor yaniliyor muyum? Yani Honda Jazz var bence ama sanirim o yollarda cok zorlanirim.

2. B

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl sanirim sessiz sakin bir kamp icin bu mevsimde cok iyi bir secim degil soylediklerinize bakilirsa. peki yedigoller hakkinda ne soyleyebilirsiniz? sonbahar ve kasim icin baktim konulara, ancak bu mevsimde nasil oldugunu bilmiyorum. suluklugol gibi istila-cop halinde mi olur...
  3. B

Sülüklügöl

Arkadaşlar ben haziran ortasında falan kız arkadaşımla birlikte sülüklügöle kamp yapmaya gitmeyi düşünüyorum. Daha önce giden var mı oraya? kamp durumu, yol durumu nedir? Ayrıca, temel kamp malzemeleri dışında ekstra ihtiyacım olan bir şey olur mu? Giden varsa cevap verirse çok sevinirim...

4. B

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? Geziyi yaptık çok da keyifli bir geziydi. Gezi raporunu yazdıktan sonra buraya da aynen aktarıcam. Çok rahat bi parkurdu. Herkese tavsiye derim (:
  5. B

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? Yaşar Ergün Murat Öz Hüseyin Yılmaz üçünüze de çok teşekkür ederim. Verdiğiniz linkleri incelemiştim ancak bizim gitmek istediğimiz küçük rotayla ilgili pek bişey bulamadığım için ayrıca konu açmıştım. Hüseyin Bey'e ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bizim eliizdeki haritada...

6. B

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Faruk Şeref Doğum Tarihi ve Yeri: 1987 - Memleket: Semt: Bostancı / Kadıköy İlgi Alanı: dağcılık, trekking, bisiklet, scuba diving Not: Öğrenciyim.

7. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar.. Ben Faruk. Sanırım bi steden buldum burayı ve baya sevdim. Herkes yardımsever bi şekilde soruları cevaplandırıyor okuduğum kadarıyla. Ve beraber aktiviteler yaplıyor. Valla şimdiden çok sevdim. İnşallah beraber bol bol dağlara yaylalara gideriz :)
  8. B

Likya Yolu Yardım?

Selamlar gezenbilir ahalisi.. :) Foruma bugün üye oldum bir sürü konuyu okudum ve çok güzel paylaşımlar gördüm. Bu nisan sonunda (boğaziçi üniversitesi bahar tatilinde) küçük bir Likya yolu parkuru ve ardından da olimposta kaya tırmanışından oluşan bir gezi düzenleyeceğiz. Kafamızdaki plan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri