Arama sonuçlarınız

1. R

Kia Sportage

Ynt: Kia Sportage 2.0 Motor var küçük müdür :) Bu arada aracın arkasında 1 dakika durunca nefes kesecek kadar yoğun eksoz çıkışı var normal midir bu?

2. R

Kia Sportage

Ynt: Kia Sportage Arkadaşlar Merhaba 2006 Model Sportage kullanıcısıyım. Chiptuning yaptıranlar memnun musunuz? İstanbulda referans verebileceğiniz yer var mıdır?
  3. R

Defender Kullanımı

Ynt: Defender Kullanımı Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim. Suziki v.b. araç bakmaya başladık.

4. R

Defender Kullanımı

Ynt: Defender Kullanımı Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Biraz daha düşünüp karar vereceğiz.
  5. R

Defender Kullanımı

Arkadaşlar Merhaba Babam TEDAŞ emeklisi. Kurumdan kalma DEFENDER sevdası var fakat hiç tecrübe etmemiştir. Şu an kangoo kullanıyor. 1991 Model 110 2,5 Dizel (TD değil) Defender baktık. Araç motoru yeni yapılmış, araç hakkında teknik olarak referans aldık. Benim bazı konularda biraz endişelerim...

6. R

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri tkp

7. R

Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak???

Ynt: Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak??? Ben satıyor diye anlamışım. Renault genel satışından bahsediyormuş. Şu bir gerçek ki Duster kendini yenileme zamanı geldi.
  8. R

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Romanya da varmıdır acaba? Romanya'ya gitmek daha mantıklı olabilir...
  9. R

Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak???

Ynt: Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak??? Açıkçası ben de bu konuyu merak ediyorum. Dacia'ya sorsak satışların etkilenmemesi için yok derler. Duster Yeni kasa/İç tasarım gelecek olabilir. Rusya'da satılan modelinin dışı aynı, iç tasarımı daha farklı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR