Arama sonuçlarınız

1. turoktr

Suzuki Grand Vitara

Fiyatın 600-700 civarı olması lazım. Söylediğiniz rakamlar çok yüksek.

2. turoktr

Suzuki Grand Vitara

Bu sorunun cevabını ben de bekliyorum.:smiley: 2006 model suzuki XL7 için.
  3. turoktr

2006 Grand Vitara Yakit Tuketimi Yardim

Benim araç 2006 model 2.0 XL7. Dizel sarfiyatım son zamlardan sonra km.başına 0.38 kuruş. Yani 100KM.de 38TL. Bu, yaklaşık 2 tonluk bir araç için. Sizin yakıt tüketimi çok fazla.Beyne bir baktırın.Yakıt kontrolünü yapamıyor olabilir.

4. turoktr

XL7 yakıt sarfiyatı

Evet arkadaşlar son durumlar nedir bizim XL-7 cephesinde?:)
  5. turoktr

Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum

Ynt: Grand Vitara Xl-7 2.0 Td Alıcam Acil Yorum Biraz geç oldu :) ama yine de düşünenler için cevap vereyim sırasıyla. 1) Yol konforu son derece iyi. Evde iki tane otomobil mevcut fakat özellikle şehirler arası yollarda bunu tercih ediyoruz. 2) En iyi dizel motorlardan birine sahip. Peugeot...

6. turoktr

Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik Seçimi

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik Seçimi ;D Sağolasın BRAVEHEART. Ben de ne zaman konuyu burada göreceksiniz diye bekliyordum açıkçası. Sizin ve diğer arkadaşların tavsiyelerini not ettim. A/T lastiklerin bazı modellerinin kuru yolda zzzzzz diye ses yaptığını duydum. Benim araçtaki...

7. turoktr

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik Seçimi All terrain yani AT aldığımızda yazın ve kışın karlı havada kullanım imkanı olur mu? Üzerindeki orijinal lastikler aldığımdan beri yazın virajlarda ses çıkarıyor. Yazın kuru havada gürültü yapmaması tercihimdir. Bir de marka olark hangisini seçelim.?
  8. turoktr

Arkadaşlar, Kullandığım Suzuki Grand Vitara XL-7 yi 2006 yılında almıştım. 48.000 Km civarında yol yaptım. Off Road yapma şansım pek olmadı. 10-15 kez kıra, pikniğe giderken kullanmışımdır. Lastik sağlam görünüyor. Fakat kullanım yılını dikkate alırsak lastikleri değiştirmem gerekir mi...
  9. turoktr

Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri? 2006 Model...

10. turoktr

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Aracından memnun olan satmayı pek istemez tabi ki. Bunda anlaşılmayacak ne var?!!! ??? Hadi bakalım hayırlı olsun....

11. turoktr

Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri? Benim araç 108 BG gücünde olanlarından. Son yakıt değeri 0,26 Km/TL
  12. turoktr

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Sayın arkadaşım satmaya karar verirsem ilk bildireceğim kişi olacaksınız. Gerçi hiç niyetim yok. Zira piyasada yeni model diye satılan araçları gözüm tutmuyor. 2006 da, 2000 model Vitara Wagonu bayiye verip farkını ödeyerek almıştım. Vitara da "0"...

13. turoktr

İşte Grand Vitara XL-7 ' im

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im Hayırlı olsun. Gövdeye ne tip cila attın? Boya koruma yaptırdın mı? Fazlasıyla görür. O bagajıyla evini bile taşırsın! ;D
  14. turoktr

Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :)

Ynt: Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :) Çok şık olmuş güle güle kullan. Aynısından 2000 model vardı bende de çok memnundum. 2006 da takasa verip avatarımdaki aracı aldım.
  15. turoktr

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt Ankarada Damla Petrol ve Moil var. ;)

16. turoktr

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Hakan bey çok yararlı oldu. Sağolun. :) Aracınızı iyi günlerde kullanın. Dik rampada aracı durdurup direksiyonu sağa veya sola kıvırıp kalkış yapın. Güç artışından sonra bir rahatlama var mı merak ediyorum. Bu arada ben Ankaradayım. Bu konuyu sanayiden bir...
  17. turoktr

Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma Yaptığım araştırmada dizel araçların birçoğunda bu durum olabiliyor. Havalandırmadan yağmur suyu girmesi ana faktör değil kanımca. Tek sebep bu olsa o yarığı oraya yapmazlardı. Kaldı ki su irtibatı olmayan başka marka-modellerde de olabiliyor...
  18. turoktr

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Sn.hakisalapaki yaptırdığınız işlemin mahiyeti nedir? Nerede ve kaça yaptırdınız? Ayrıca zamanla arabaya zarar verme ihtimali var mı?

19. turoktr

Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma Kaynama yaptı derken kastedilen nedir? Motorun içine su mu kaçıyor? Üstünden duman mı çıkıyor? ???
  20. turoktr

Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın İnancını kaybeden biri gelip buralarda indirim üzerine fikir beyan etmez. Topluca ses yükseltmeyi bu toplum hangi konuda yaptı ki akaryakıt konusunda yapacak? Diğer bir soru da gelmiş geçmiş hükümetlerin hangisi akaryakıt vergilerini düşürdü ki bunlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri