Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Blazer 95 - 97 Modelleri Hakkında
tesekkurler gercekten bu aracı arastırırken gördum ama benım butcemı bıras asıyor cok temzız gozukuyor aracı galerı falan mı satıyor yoksa sahıbı mı ?
Tesekkuler ılgılenıyorum arastırma asamasındayım bır kac tane baktıgım araba oldu bırde bu aralar bı explorer ıle karsılastırıyorum hangısı acaba dıe ?
Olabilir tabi 97 model vergılerı yuksek gercı ama aracın ozellıklerı ve fotografları ıle beraber serkanaltinci@istanbul.com adresıne atabılırsenız ınceleme sansım olur tesekkurler beklıyor olacagım
Merhabalar forumların neredeyse hepsini okudum ve bu araclar ıle ılgılı cok bılgılı arkadaslar var banada yardımcı olabıleceklerını dusunuyorum ben amerıcan hastalıgı bulasmıs bırı olarak ılk aracımı almaya karar verdım yardımlarınızı rıca edıcem offroad yapmıcam sadece asfalt yaparım offroad...