Arama sonuçlarınız

1. W

ilk gps nasıl olmalı

arkadaşlar merhaba,tavsiyenize ihtiyacım var.bir adet gps almak istiyorum,kullanım amacım doğada izlediğim güzergahı kayıt etsin ve beni tekrar geri getirsin.ayrıca koordinat girerek beni bulunduğum yerden girdiğim koordinata götürsün yani daha önce gitmediğim yerlerede ulaştırabilecek yetenekte...

2. W

Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl

Ynt: Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl merhaba ürün satıldımı?
  3. W

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

yakın zamanda bende tek başıma 2-3 günlük egede kamp yapmak istiyorum.fakat beni de düşündüren bazı konular var.özellikle acaba canım sıkılırmı gibi düşünceler aklımdan geçmiyo değil.tabi bunu denemeden bilemeyis.ama can sıkıntısıda iyidir diyenler oluyo:).avantajı da canımızın sıkılmaması için...

4. W

Garmin Etrex H Hakkında

Ynt: Garmin Etrex H Hakkında reha bey bi yardımda bulunsanız aynı problemden bende müzdaribim.
  5. W

Garmin Etrex Legend Hakkında

Ynt: Garmin Etrex Legend Hakkında merhaba garmin etrex legend H model gps aldım.bu cihazda yol noktalarıyla rota belirliyorum.daha sonra belirlediğim rotayı açtığımda bana kuş uçuşu halinde düz çizgi olarak veriyo hedefimi.oysa ben birçok dönüş gerçekleştiriyorum.bana bu konuda yardımcı...

6. W

Garmin Türkçe Kullanma Klavuzu

merhaba garmin Etrex legend H model gps aldım.Kutusundan çıkan türkçe kullanma cd si boş çıktı.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz tşk ederim.türkçe kullanma klavuzunu nereden bulabilirim acaba.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR