Garmin Etrex H Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asem spor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,343

asem spor

Asem spor Erhan ALKAYA
Yer
HATAY
selamlar önce balık tutmak ve yerimi bulma düşüncesiyle aldım avlandığım bölgeyi işaretleyip aynı yere gitme konusunda ok yardımıyla problemsiz işimi görüyorum...
iztakibi ve aynı güzergah üzerinden nasıl takip edileceğini bulamıyorum...örnek olarak dağa cıktım ve hedefe ulaştım başlangıc noktama aynı cizgide gelmeyi bulamamadım sadece kuşbakışı ok yönünden bulabiliyorum..
bu konuda yardımcı olablirmisiniz...

Etiketler
Ynt: Garmin Etrex H Hakkında

Selamlar
açıkcası sorunu tam anlayabildigimden emin degilim, o yuzden tahmini cevap yazacagım.. Acaba problem "geri donmek istediginizde saga dön/sola dön" türü direktifler alamamak mı? Eğer bıu ise, cihazın bu tür yönergeler verebilmesi için daha önceden tanımlanmış (harita imal edilirken) yolda hareket etmeniz gerekiyor. Yoksa problemi yanlış mı anladım? iyi günler dilerim, reha

aynı parkur üzerinden dönüş yapamıyorum örneğin bir noktaya geldim 3 yol var hedef hepsinde de karşıda gözüküyor..aynı iz üzerinden gps yardımıyla gecmek istiyorum..tam olarak cözemedim.
tesekkür ederim

garmin etrex bendede var tahmin ettiğim sorunsa aynı sorunu bende yaşıyorum gps'imle kayıtlı bir yöne giderken gps'im gittiğim yol üzerinde izli bir yol güzergahı çiziyor ama ben bir türlü gps'min çizdiği yol güzergahını kayıt edemiyorum acaba garmin etrex modeli hafızasına kayıt yapmıyormu ??? veya benmi yapamıyorum...

Selamlar
garmin etrex bende sadece denizde işime yaryor oda denizde extra bir yol olmadığından okun yönüne göre gidip hedefe ulaşıyorum..
hasbel kader dağda birçok yolun kesiştiği bir nokta üzerinden geçiyorsam ortalık birbirine karışıyor..
her geçtiğin çatal yolları işaretlemek gerkiyor...deniz dışında memnun değilim....

Bende etrex legend vista H var. Sanırım benzer özelliklere sahipler , sitesinden karşılaştırma yapmadım.
Sorun açıklanmaya çalışılmış ama yine de tam anladığımdan emin değilim. Yalnız şunu söyleyebilirim: Bir bölgeye giderken yapacağınız yolun kaydını kaydedebilmeyi istiyorsanız , yolculğa başlamadan önce , menüde TRACKS kısmından TRAK LOG kutucuğunu ON konumuna getirmeniz gerekiyor bende. Bundan sonra güzergah bitiminde logu kapatıp kaydet seçeneği var isterseniz isim verebilisiniz , yolu kaydedebilirsiniz. Daha sonra geri dönüşte kaydettiğiniz bu log üzerine gelerek track back i seçip Ok yapınca sizi bu iz kaydı üzerinden geri dönüşe yönlendiriyor ama ben genelde bu navigasyon seçeneğini kapatıp ekran üzerinde duran çizgi üzerindeki OK a göre geri geldim bir kaç kez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR