krişnamurti
Ana Kamp
Öncelikle herkese selamlar..
Forumunuza bir süredir üyeyim fakat bu zamana kadar hep izleyici konumunda kalmıştım..Tanışmak bu güne nasipmiş.
Zira ilk gps'imi dün gittigidiyordan kullanılmış olarak aldım.
2 gündür internette araştırma yapıyorum.Kafam iyice karıştı..
GPS'im GARMİN etrex legend(Mavi şeffaf kasalı)
Cihazı teslim aldığımda anladım ki cihaz rusyadan alınmış..Arka tarafında alındığı sitenin sticeri var.
Yani türkiye haritası yüklü değil.ve türkçe menülü değil.ve data kablosu da yok..garantiside..ürünü iade etmemde mümkün değil..
Ben bu cihaza data kablosu nerden bulabilirim?
Data kablosunu bi şekilde temin ettikten sonra cihaza türkiye yol haritası+deniz derinlik haritası
atıp kullanabilirmiyim?Nasıl yaparım?
Özellikle balık avına meraklı olduğum için garminin deniz haritalarını kısmen de olsa(izmir bölgesi)nasıl atabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Forumunuza bir süredir üyeyim fakat bu zamana kadar hep izleyici konumunda kalmıştım..Tanışmak bu güne nasipmiş.
Zira ilk gps'imi dün gittigidiyordan kullanılmış olarak aldım.
2 gündür internette araştırma yapıyorum.Kafam iyice karıştı..
GPS'im GARMİN etrex legend(Mavi şeffaf kasalı)
Cihazı teslim aldığımda anladım ki cihaz rusyadan alınmış..Arka tarafında alındığı sitenin sticeri var.
Yani türkiye haritası yüklü değil.ve türkçe menülü değil.ve data kablosu da yok..garantiside..ürünü iade etmemde mümkün değil..
Ben bu cihaza data kablosu nerden bulabilirim?
Data kablosunu bi şekilde temin ettikten sonra cihaza türkiye yol haritası+deniz derinlik haritası
atıp kullanabilirmiyim?Nasıl yaparım?
Özellikle balık avına meraklı olduğum için garminin deniz haritalarını kısmen de olsa(izmir bölgesi)nasıl atabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..