Arama sonuçlarınız

1. mustafaugras

2010 Vitara 2.0 Lpg Tercihi Hk.

Ynt: 2010 Vitara 2.0 Lpg Tercihi Hk. Teşekkür ederim ustad, bugün servisle konuştum yarın sabah bırakacağım aracimi ve Landirenzo takılacak yaglama sistemi yok. Servis bu sistemin bu araç ıcın çok elzem olmadıgını ve daha önce de uygulama yaptığını henüz bir sorun ya da şikayetle...

2. mustafaugras

Ynt: 2010 Vitara 2.0 Lpg Tercihi Hk. evet üstadım haklısın aslında silindir başları magnezyummuş sanırım bu araçların lpg kitinden dolayı uzun vadede erimeye neden olabiliyormuş. buna ilişkin olarak bu kitlerin ekstra yağlama sistemli olanlarının bu sorunun çözümünde etkin olduğunu duymuştum...
  3. mustafaugras

Herkese Merhaba, 2 yıl önce ev almak için satmak zorunda kaldığım 2009 3k Vitara' mın ardından sonunda Allah, 2010 5k 2.0 ot. almayı nasip etti, çok şükür. Sizden yardım talebim şu yönde; aracıma lpg uygulamak istiyorum. Hangi kitin bizim araca uygun olduğu hususunda karar veremedim. Prins...

4. mustafaugras

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Merhaba Suzukiciler, ben de aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Siteyi yeni takip etmeye başladım da diğer araç gruplarında olduğu gibi Suzukiciler' de de toplu organizasyonlar oluyor mu, acaba? Böyle bir organizasyonda yer almak beni...
  5. mustafaugras

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 251) Uzman 06..............................(Suzuki Vitara) 1998 1.6 JLX Ankara 252) ilkerkul .................................(Suzuki Vitara) 1992 1.6 JLX İstanbul 253) Hüseyin YILDIRIM...................(Suzuki Vitara-1993) Trabzon 254)...

6. mustafaugras

Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana bu güzel fotoları çeken makine bir harikaymış, bu sahneleri o güzel araca verdiren ve çeken arkadaşların profesyonelliği de takdire şayan doğrusu. arazi araçları keşke hep haklarını verebilecekleri yollarda kullanılabilseler de sadece...

7. mustafaugras

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Afyon' dan Mustafa, uzun bir zamandır forumu merak ettiğim konularda dışarıdan takip etmeye çalışıyorum. Ben de üye olup daha ayrıcalıklı olmaya karar verdim nihayetinde. 2009 model beyaz bir Suzuki Grand Vitara 1.6 3k aracım var. doğada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR