2010 Vitara 2.0 Lpg Tercihi Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafaugras Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,080

mustafaugras

Yeni Üye
Yer
afyon
Herkese Merhaba,

2 yıl önce ev almak için satmak zorunda kaldığım 2009 3k Vitara' mın ardından sonunda Allah, 2010 5k 2.0 ot. almayı nasip etti, çok şükür.

Sizden yardım talebim şu yönde; aracıma lpg uygulamak istiyorum. Hangi kitin bizim araca uygun olduğu hususunda karar veremedim.

Prins mi / Landi Renzo mu / Brc mi?

Şu yönde emin olamadım Brc' nin diğerleri kadar kaliteli ve her geçen gün yenilenen bir sistem olduğu hem de servis ağının çok yaygın olduğu, genel itibariyle sorun çıkarmadığı yönünde, prins ve landi renzo brc den daha iyi olduğu için mi fiyatı yüksek yoksa yılların verdiği isim farkı nedeniyle mi fiyatı yüksekte kalıyor...?

Ekli dosyalar

• vitara.JPG
    vitara.JPG
    83.1 KB · Görüntüleme: 162

Etiketler
Ynt: 2010 Vitara 2.0 Lpg Tercihi Hk.

Prins Valve Care tek geçerim eski aracımda vardı enjektörlerinden tutta herşeyiyle bir numara üstüne tanımam eğerki imkanın varsa prins derim.Suzukinin sibob alaşımlarından dolayı bir süre sonra lpg araca zarar veriyor valve care sistem bunu eneglliyor.

evet üstadım haklısın aslında silindir başları magnezyummuş sanırım bu araçların lpg kitinden dolayı uzun vadede erimeye neden olabiliyormuş. buna ilişkin olarak bu kitlerin ekstra yağlama sistemli olanlarının bu sorunun çözümünde etkin olduğunu duymuştum. İşte bu markaların hangisinde bu koruma sistemi var hangisinde yok bilmiyorum. Ancak prins te kuvvetle muhtemel vardır diye tahmin ediyorum. Bununla birlikte Landi Renzo' nun da Prins' ten kalır yanı olmadığını söylüyorlar. İşte acaba Brc bu iki markaya yetişmiş olabilir mş? Acaba fiyat farkı yalnızca isimden mi kaynaklanmakta...?

Ama benim de gönlümden geçen Prins fakat fiyat farkı yüksek malumunuz...

Aracınız hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Benim bildiğim Prins markanın ekstra yağlama sistemi sayesinde motoru koruduğu fakat bu durumun tamamen hikaye olduğunu söyleyenler de var.
LPG uygulatıp daha sonra motor arızasından mağdur olanlar da var,uzun yıllar sıradan bir LPG markasıyla çok keyifli ve masrafsız kullananlar da var.
Bu konu çok tartışma götürür.

http://forum.donanimhaber.com/m_25450166/tm.htm

Bu linki okumanızı tavsiye ederim.
Selamlar...

Teşekkür ederim ustad, bugün servisle konuştum yarın sabah bırakacağım aracimi ve Landirenzo takılacak yaglama sistemi yok. Servis bu sistemin bu araç ıcın çok elzem olmadıgını ve daha önce de uygulama yaptığını henüz bir sorun ya da şikayetle karşılaşmadığını ifade etti. Bakalım hayırlısı...

Aracınız hayırlı olsun. Ben 2006 AT aracımda KiTMTM kullanıyorum. Mesela Cruise Control LPG ile de çalışıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR