Arama sonuçlarınız

1. kerwane

The North Face Venture Su Geçirmez Ceket

rengi nedir? foto var mı?

2. kerwane

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) arkadaşlar bit pazarına katıldığımızda bir abi tente satıyordu.ip ucu olarak sarı wosvagen'i vardı ve bir klüp adına (sanıyorum yine wosvagen klübü olacak) satış yaptıklarından bahsediyordu.o gün o tenteyi paramız bittiği için alamamıştık.neyse...
  3. kerwane

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) ihtiyaç fazlası ürünleri elden çıkartarak başka ihtiyaçları gidermek en makbul yöntemdir benim için.aylardır aradığımız çadır ve matları bulduğumuz için o kadar mutlu olduk ki satış için arabadaki ürünleri çıkartamadık bile.20 yıldır görmediğim...

4. kerwane

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) bendeki ihtiyaç fazlası ürün listesi de şöyle; 1 casio party tipi fotoğraf makinası 1 lenovo ideapad s10-2 bilgisayar (hiç kullanılmamış) 2 mat (hiç kullanılmamış) 1 erkek yürüyüş pantolonu 1 bayan üst polar 1 tchibo küçük ısıtıcı 1 leki...
  5. kerwane

Pinguin Excel 4 Mevsim Çadır

Ynt: Pinguin Excel 4 Mevsim Çadır evet afallamış gibiydi ama konuyu anlamaya çalıştı, sorular falan sordu ve hep benimle alakası yok dedi.tel. no ve isim tutuyor hatta hesap numarasını söyledim.numarada çok yabancı geldi.anlayamadım.ilan 6 ay önce verilmiş olsa da hiç mi tanıdık gelmez.belki...

6. kerwane

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) bende paty tipi fotoğraf makinası,erkek trekking pantolonu,bayan polar üst,lenovo netbook,sırt çantası,matara,şapka,ufak ısıtıcı,yağmurluk,mat,Squash raketleri vs. getireceğim.belki kamerada getirebilirim.çadır başta olmak üzere şişme...

7. kerwane

Pinguin Excel 4 Mevsim Çadır

Ynt: Pinguin Excel 4 Mevsim Çadır şimdi satıcıyı aradım hiç bir şeyden habersiz konuştu. bu işte farklı bir durum var bana göre.
  8. kerwane

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) çadır getiren olur umarım.hatta vaude olursa şahane olur.
  9. kerwane

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) 1) Serhat-Deniz Temizce ---- Kocaeli-İzmit ---- 2) Özgür ÖZDELİCE ---- Sarıyer-İstanbul ---- 3) Başak Çamursoy ---- Nişantaşı- İstanbul 4) Esra Akeroglu ----...

10. kerwane

Ağrı Dağı Rotaları

Ynt: Ağrı Dağı Rotaları ben 2010 yılında tamzaratur ile gittim.çok da memnun kaldım.tavsiye ederim.yerel rehberleri profesyonel. http://www.tamzaratur.com/

11. kerwane

Beyrut,Şam ve Halep Gezi Notları,Gezi Bilgileri Arıyorum

Ynt: Beyrut,Şam ve Halep Gezi Notları,Gezi Bilgileri Arıyorum hala gitmedik.4-10 aralık bölgedeyiz.her türlü konaklama ve gezi tavsiyelerinizi beklerim.siteyi inceleyeceğim.teşekkürler
  12. kerwane

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) keşke katılamaz deseydiniz.olmaz böyle deseydiniz. iş kitlediler yine. yarın siteden desteklerimi selamlarımı yollacağım katılan arkadaşlara.

13. kerwane

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) buldum galiba :'( :'(
  14. kerwane

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) ben işlerinin yoğunluğundan gelemeyipte çok üzülenlerdenim.şimdi de eğitimin fotoğraflarına bakıp bakıp imreniyorum. toplam 4 gündü dimi eğitim?(geçen hafta sonu ve bu hafta sonu) bu hafta yeni grup gelmiyor...
  15. kerwane

Özgür Yunuslar Özgür Dalgıçlar Etkinliği

Ynt: Özgür Yunuslar Özgür Dalgıçlar Etkinliği İstanbul Dolphinarium diye bir mekan varmış. http://www.istanbuldolphinarium.com/ burada yunus gösterileri falan yapılıyor anladığım kadarıyla.(biraz daha araştıracağım).cesur arkadaşlarla basında ses getirecek,dikkatleri buraya toplayacak,burayı...

16. kerwane

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) hep erkeklerin ismini görünce yeniçeri ocağı mı kuruluyor dedim :) ama bayanlar yeni görüyor sanırım.yavaş yavaş sayısıda artacaktır. çalışmam gerekmezse bende varım.ne zamandır istiyordum böyle bir eğitimi...
  17. kerwane

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) -
  18. kerwane

Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık

Ynt: Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık merhaba ürün satılmıştır. teşekkürler

19. kerwane

Beyrut,Şam ve Halep Gezi Notları,Gezi Bilgileri Arıyorum

övünmek gibi olmasın :) pegasusla.com'dan uçak bileti kazandık ;D.çipli pasaport çıkartmamız gerektiği için pasaport masrafımız olacak.bir de vize masrafı olmasın diye düşündük.pegasus'un da gittiği vizesiz tek yer beyrut.beyrut'dan şam'a geçmeyi planlıyoruz.vakit yeterse halep'e de...
  20. kerwane

Ticari Tur ile Ağrı Dağı Tırmanışı (4 - 9 Temmuz 2010)

Ynt: Ticari Tur ile Ağrı Dağı Tırmanışı (4 - 9 Temmuz 2010) süphan sizin önerinizle aklıma giriyor yavaş yavaş.biz performans tırmanışlarına yaklaşırken grup arkadaşlarımız daha çok görsel ziyafeti olan yürüyüşlere kaymaya başladı.süphan'ı araştırıp onlara sunmalı ve teker teker akıllarına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri