Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben aracın içini porvik denilen malzeme ile kapladım bir tarafı aliminyum diğer taraf su borularının üzerine geçirilen ısı yalıtım malzemesinin düz olanı ve kendinden yapışkanlı metre karesi 12,5 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam bu süngerden daha iyi gibi geldi bana sudan ve ısıdan...
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
Şanzımandan gelen sesin nedeni bulamadığınızdanmı yoksa komple almak daha ucuz olacağındanmı veya herneyse sebebini merak ettim cevaplarsanız sevinirim.Birde şanzımanı nereden ve kaça buldunuz.Eskişehirden Selamlar
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
Kolaylıklar dilerim aynı oparasyona benimde ihtiyacım var fakat şimdilik yaz aylarına kaldı...
Ynt: Defender için Hidrolik Direksiyon ve Simidi
Hüseyin bey merakla bekliyorum Eskişehirde Defender askeriyeninkiler hariç 4 adet falan var bu yüzden işin ehli usta bulmak da zor oluyor resimleri görünce arkadaşlarla bi bakacağız yapabilirmiyiz motor ustası arkadaşla paylaştım yazdıklarınızı...
Ynt: Defender için Hidrolik Direksiyon ve Simidi
Hüseyin bey uyguladığınız hidrolik direksiyon kutusunun uygulama fotoları varmıdır veya Bülent beyde varsa görmek isterim teşekkürler...
Ynt: Adana Defenderini Topluyor
arkadaşlar ben defenderim için 626 mazda dan cıkma ön koltukları aldım şahane oldu sadece monte ederken bir kaç değişiklik gerekti hatta daha kullanışlı oldu aküye ulaşmak artık daha kolay Biraz da koltukları temizlemek gerekecek o kadar çıkma ayaksız avrupa...
Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar
Cenk bey,
Ben aracımı henüz 200 km dahi olmadı kullanalı.Bursada depo göstergesi çalışıyormudur çalışmıyormudur bilemediğimden 0 da duruyordu bana dedikleri içinde mazot var dediler ben riske girmemek için 50 tl lik mazot aldım hatta...